2012-09-02

2012 rudens MUST HAVE

Sveiki visi,

ta proga, kad savaitgalis ir nieko stardoll'e nevyksta, parašysiu straipsnį apie tai ką būtina turėti šių metų rudenį. Sąrašą dariau remdamasi ne savo nuomone, o įvairiais madų blogų sąrašais. Tikiuosi jus jį priimsite teigiamai. Taigi, pradedam!

Odinė striukė, švarkas, lietpaltis

Kad šie dalykai būtini nereikia nei priminti. Su lietpalčiu nebus baisūs nei lietūs nei po truputį šaltėjantys orai. Kaip ir visais sezonais, madingiausia lietpalčio spalvos pilka, smėlio, kreminė, dramblio kaulo. Šį rudenį madingiausi per dideli švarkai. Po tokiu galėsi pasirengti ir suknelę ir megztinį, visada atrodysi puikiai. Apie odinę striukę kalbėti taip pat daug neverta. Galbūt galiu užsiminti tik tiek, jog dabar tikros stileivos turėtų rinktis kniedėtas striukes.
Palaidinės, marškiniai, megstiniai

Iš Anglijos ir Amerikos į Lietuvą atkeliauja apdribusių ir per didelių megztinių ir marškinių mada. Jau kuris laikas, kaip iš mados nesitraukia kūno ir kreminės spalvos marškiniai. Jie atrodo puikiai ir yra labai elegantiški, galima daug, kur priderinti. Su jais nebūtų gėdą eiti ir pas stomatologą ir pas mokyklos direktoriu. Apie megztinius taip pat daug neverta kalbėti, nes kiekviena mergina turbūt jau žino, kad vis dar madingi megztiniai su linksmais užrašais ir paveikslėliais.
Kelnės

Dabar ant bangos elastinės kelnės. Ir pati tokias turiu, jos labai patogios. Vis dar madingi senai atrodantys džinsai, aptemtos kelnės, timpės. Kaip ir priklauso rudeniui, karaliaus smėlio ir kitos tamsios spalvos.

Rankinės

Madingiausios odinės rankinės su dirželiais, kniedėmis arba paprastos, be papuošimų. Rudens must have didelė ruda rankinė, tačiau tinka ir mažesnės, kitokios spalvos rankinės. Aš patarčiau rinktis didelę, kadangi tada galėsite su ja eiti ir į mokyklą ir į miestą.


Aksesuarai

Turbūt daugumai merginų jau atsibodusios pelėdos, tačiau rudenį jos bus tik dar populiaresnės. Į madą ateina dideli masyvūs žiedai su ryškiais akmenimis. Vis dar nesitraukia perlai, auksu žvilgantys papuošalai. Kaip ir priklauso rudeniui, ant bangos plunksnos: didelės ar mažos, metalinės ar tikros - visos tinka!

Tai tiek,
Viktorija



11 komentarų:

Unknown rašė...

idomus straipsnis

rooberta rašė...

Moustache megztini lygiai toki pati maciau Cropp town parduotuveje,akropoly :)

Anonimiškas rašė...

puiku! laukiu daugiau!!! :)))))

Unknown rašė...

man labai reikia to ziedo su sparniukais

rooberta rašė...

Man irgi daug ko reiketu is straipsniuko ;/ Iveta,zieda maciau tarpmergaiciu.lt yra visokiu,o paprastoje parduotuveje nemaciau ;////

E♥m♥u♥t♥ė rašė...

peledos man labai patiko taip pat ir pranesimas. :]]]

GoldenGreta rašė...

Vakar pirkau auskarus,mačiau pelėdas,bet jos man nusibodusios.Taigi nusipirkau blunksneles ir gumines gėlytes.

eva_63 rašė...

Labai rgažus tas mekstukas kur su ūsais ! ♥3

Anonimiškas rašė...

norejau paklausti, ar jus nenoretumet ir ar geletumet sukurti kita ar rasyti siame bloge tokius straipsnius kaip sis!!!! apie mada tikrame pasaulyje!

vika rašė...

Žinoma norėčiau, tačiau tai užimtų daugiau laiko, kurio prasidėjus mokslo metams visai nebeturiu. Straipsnius apie madą rašėme ir turbūt dar ilgai rašysime tik šiame bloge :)

Auksė rašė...

labai gražūs drabužiai, norėčiau beveik visko :D :)