2012-09-15

Stardoll'o Talentai

Sveiki!
Galvojau apie ką rašyti ir staiga prisiminiau, kad šiandien šeštadienis, o tai reiškia, jog turiu parašyti apie stardoll'o talentus!
Sulaukiau 4 pasiūlymų apie ką rašyti. Smagu, kad siūlote ir lietuves! Tačiau visgi šįkart nusprendžiau parašyti apie 22 metų japonę green_sheepy. Jos geriausių draugų sąraše pamačiau ir lietuvę, tačiau nemaniau, kad ji pasiūlė rašyti apie japonę, nes paskutinį sykį buvo prisijungusi prieš mėnesį.
Taigi, green_sheepy yra designer'ė kurianti šukuosenas, retkarčiais papuošalus. Ji turi gražius namus ir 6 kartus buvo Japonijos NCG. Pažiūrėkime kaip atrodo japonė:
Smagu, kad su savos kūrybos šukuosena, tačiau man labai nepatiko jos anime stiliaus akys. Pastebėjau, kad japonės labai jas mėgsta, nieko nuostabaus, juk jos užaugo su anime stiliaus filmukais, komiksais.

O štai green_sheepy sukurtos šukuosenos:
(nuotraukos paimtos iš merginos prezentacijos)

Žiūrėdama jos nuotraukas pamačiau kelias originalias green_sheepy aprangas:

O dabar pažvelkime į merginos namus:


Kaip ši mergina jums? Talentinga ar ne?

Tiesą pasakius, aš norėjau rašyti apie ką nors kitą, bet taip pat norėjau pasinaudoti jūsų pasiūlymais, na, tikiuosi, kad kitam šeštadieniui sulauksiu daaug daaug pasiūlymų!

Iki, jausrine

7 komentarai:

Monika/Renessme_ rašė...

Siulau Etana, Vikaka1995, applead

GoldenGreta rašė...

Ji tikrai graži,o jos šukuosenos nuostabios.

Auksė rašė...

grazus suit :)

Unknown rašė...

negrazi is veido

Aušrinė rašė...

Merginos, siūlykite talentus! :)

Monika/Renessme_ rašė...

Galima dar siulyti? Jei taip:
SherY_DuFF
Martusia_144
mvm2807
LoveGossip4life

Directioner ♥ rašė...

tai harajuku stilius, kuris Japonijoje tarp jaunimo yra ypač populiarus. Nemanau, kd dėlto, jog jos augo su komiksais :) Bet šiaip puikus pranešimas!