2012-09-04

Furbis?

Sveiki,
visų pirma noriu atsiprašyti už neaktyvumą. Nepulsiu aiškintis, manau šiomis dienomis visi neturi daug laiko.
Apžiūrinėjau stardoll'o naujienas ir atsitiktinai užsukusi į turkų blog'ą, pamačiau pranešimą kad ateityje stardoll'e turėtų atsirasti furbis! Štai pažiūrėkime kaip jis atrodys (jei atsiras):






















Jis turėtų mirksėti, linguoti.

O štai kaip furby atrodo realybėje. Tai - mielas žaisliukas:



Furbiai - tai elektroniniai robotukai, kurie yra žiurkėno bei pelėdos (!) mišiniai. Šių žaislų populiarumo banga buvo 1998 - 2000 metais. Kiekvienas vaikas jų norėjo, tiesa į Lietuvą jie atkeliavo kiek vėliau. Šie žaisliniai gyvūnėliai moka kalbėti net 24 kalbomis, tačiau dažniausiai galima įsigyti angliakalbius furbius. 2005 furbiai vėl sugrįžo į rinką su dar daugiau galimybių. Jie turėjo balso atpažinimo funkciją bei mokėjo judinti veidą, tačiau tai tik kelios furbių funkcijos. Jų yra kur kas daugiau! Žaislai - robotai buvo parduodami iki 2007. Vėliau jie tapo labai retais ir kolekcionuojamais žaislais. Beje, furbiai ,,planuoja'' į rinką sugrįžti jau šį mėnesį su dar daugiau galimybių! Žaislinių gyvūnėlių kainos buvo apie 150-250 Lt. Mano namuose taip pat ,,gyvena'' vienas furbis, tik jis ne mano, o sesės. Gaila, bet jis tiesiog guli lentynoje pamirštas (dabar robotuką atsiminiau) ir niekam nereikalingas...

Tai tiek apie furbius. Ar laukiate kada jie atsiras, o gal manote, kad tai apgaulė ir furbių stardoll'e nebus?.. Pasidalinkite savo nuomonėmis komentaruose!

Iki, jausrine

3 komentarai:

Neda rašė...

koks garzutis! laukiu kada atsiras :)

GoldenGreta rašė...

Tikrai,visai nieko,bet manau,kad nepirksiu. :)

Monika/Renessme_ rašė...

Man atrodo kad jis brangus bus kokį 20 stardolerių kainuos....