2012-09-10

Kojinės. Hot or Not?

Sveiki.
Galvojau ką įdomesnio parašyti ir sumąsčiau naują neilgą rubriką kurioje aš aprašysiu tam tikrą dalyką (šiandien apie kojines stardoll'e!) ir pranešimo gale įdėsiu balsavimą ,,hot or not''. Jūs galėsite laisvai išreikšti savo nuomonę apie kojines stardoll'e, jos jums patinka ar nepatinka.

Kojinės.
Jų būna įvairiausių raštų bei spalvų. Stardoll'e jų pasirinkimas nėra labai didelis, tačiau tikrai galima rasti gražių kojinių. Manau, kad tai būtinas kojų apavas ne tik realybėje, bet ir stardoll'e. Juk jas galima nešioti tiek prie uždarų batų, tiek prie atvirų basučių.  O dažniau užsukdamos į garsių fashionistų suitus pamatysite, kad jos dažniausiai neapsieina be kojinių.

Baltomis kojinėmis savo lėles siūlau papuošti prie šviesios aprangos, jos labai tiks prie besiplaikstančios trumpos suknelės ar šortų. Šios spalvos kojinės labai tinka merginoms, kurios nori būti stilingos, tačiau kartais suabejoja savo gebėjimais derinti drabužius. Tokiu atveju jums pagelbės šios spalvos kojinės, nes jos dera prie įvairiausių drabužių.
Juodos kojinės - maištininkėms, drąsioms merginoms. Jos sukuria blogos mergaitės įvaizdį. Jei nusprendėte pasirinkti šias kojines - tai tokio įvaizdžio ir laikykitės. Tačiau būna ir išimčių, pvz.: tokias kojines gali savo lėlei ,,užmauti'', jei nori ją aprengti lyg einančią į mokyklą. T.y., balta palaidinė, juodas sijonas, tokios pat spalvos kojinės bei inkariukai. Atrodysi labai gražiai.
Kitų spalvų kojinės. Nesvarbu kokios spalvos tai kojinės - geltonos, žalios ar mėlynos( kurias, beje šiuo metu gali rasti PPQ parduotuvėje), o gal kitos, tačiau spalvotos kojinės reikalauja daugiau dėmesio skirti aprangos derinimui. Tačiau, neišsigąsk ir pabandyk sukurti tokią aprangą! Jei renkiesi mėlynas kojines - tai jas derink su  mėlynais aksesuarais, rudas - su rudais, žalias - su žaliais ir t.t. Arba derink su tokios pat spalvos kaip ir kojinės megztuku.
Taigi, kokia jūsų nuomonė apie kojines (stardoll'e)? Jeigu jos jums aptinka - spustelkite ,,hot'', o jeigu priešingai - ,,not''.



Iki, jausrine

3 komentarai:

GoldenGreta rašė...

Man jos patinka,na,bet jų neperku.Mačiau gražių aprangų su kojinėmis.

Unknown rašė...

man labai patinka tokios kojnes :)

Monika/Renessme_ rašė...

Man nelabai patinka bet susilaikysiu ir nebalsuosiu :ppp