2012-09-09

Puošiam nagus!

Sveiki visi,

žinodama, kaip jums patinka ilgi straipsniai susiję su realybe, nutariau kažką įdomaus rašyti. Ilgai galvojau apie ką būtent rašyti. Straipsniai su pasiruošimu mokyklai jau nebereikalingi, apie batus rudeniui  ir aprangas taip pat jau rašiau. Svarsčiau svarsčiau ir sugalvojau. Parašysiu apie tai, kaip papuošti savo nagus. Nieko sudėtingo nerodysiu, rašysiu apie tokias įdėjas, kurias lengvai gali įgyvendinti kiekviena mergina.

Lengvai nupiešiamos gėlytės

Pradėsiu nuo pačio paprasčiausio dalyko - taškelių dėliojimo. Iš mažų taškelių gali išeiti paprastos, tačiau gražios gėlytės.

Pirmiausia jums reikės viena norima spalva nulakuoti nagus. Nulakavusi palauk kol jie nudžius ir dėliok taškelius. Kai taškeliai išdžius, sujunk juos norima spalva ir galiausiai per vidurį uždėk tašką - gėlės vidurį. Štai ir viskas! Tačiau niekada nepamiršk, jog nagų lakas, ilgiau išliks ant pirštų, nulakavus jį peršviečiamu nagų laku.


Gėlytės nebūtinai gali būti iš taškelių. Ant nagų puikiai atrodo ir tokios, esančios žemiau, gėlės. Kad jas nusipieštum tau reikės viena spalva nulakuoti nagus, tada nupiešti didelius apskritimus, su plonu teptuku arba specialiai skirtu nagų dailei, nagų laku nupiešk tamsias ir šviesias palinkusias linijas, Galiausiai nupiešk žalius lapelius ir nulakuok peršviečiamu nagų laku. Štai ir viskas ant tavo nagų puikiausios rožės.

Leopardinės dėmelės

Nupiešti jas ypač lengva. Tereikia viena arba keliomis spalvomis nulakuoti nagus, padėti norimos spalvos taškelius, jiems nudžiuvus, aplink pridėlioti tamsių palinkusių linijų Vietomis dėk tamsias linijas ir ne ant dėmelių, kad būtų tikroviškiau. Galiausiai viskam nudžiuvus nulakuok nagu peršviečiamu nagų laku. Štai ir viskas!



Vaivorykštė ant nagų

Taip papuošti nagus išties lengva. Tereikia nulakuoti nagus peršviečiamu ir blizgančiu nagų laku, tada nupiešti tris norimos spalvos palinkusias linijas ir baltą debesėlį. Viskam nudžiuvus nulakuok nagus peršviečiamu nagų laku ir palik nagus džiūti.


Pingvinai

Tai labai linksmas, mielas, gražus ir žiemiškas nagų papuošimo būdas. Nulakuok nagus mėlyna spalva, nupiešk ovalią baltą dėmę, dvi mažas juodas akytes, geltoną snapelį ir geltonas akytes. Jei nori dar gali nupiešti kaspinėlį, tačiau su juo sudėtingiau nes reikia ypač plono teptuko.


Smokingas

Jį nupiešti taip pat nėra sunku. Tereikia baltai nulakuoti visą nagą, nupiešk juodą kaspinėlį ir uždėk keturis taškelius Geriausiai atrodo, jog į apačią jie mažėja. Galiausiai nulakuok apačią juodai.


Saldūs keksiukai

Jie ant nagų atrodo turbūt geriausiai ir gražiausiai o ir nusipiešti nesudėtinga kadangi nereikia labai plonų teptukų. Gerai tai, kad nebūtinas fonas. Todėl patarčiau pirmiausia nulakuoti nagus su nagų lako pagrindu. Tada jau galima piešti keksiuko popierėlį. Čia nupieštas violetinis, bet aš manau, jog geriausiai atrodytų mėlynas ar rožinis. Nudžiuvus nupiešk kelias linijas, kad būtų tikroviškiau. Tada nupieš baltą keksiuką ir pabarstukus ant jo. Galiausiai nupiešk vyšnią. Skanaus! Juokauju, nudžiuvus nagams nulakuok juos peršviečiamu nagų laku.


Kaukolės...

Ją nupiešti gali būti sunkiau tačiau baltos ir juodos derinys atrodo puikiai. Jei nori nupiešti kaukolę, geriau tai daryk ant juodai nulakuotų nagų. Nulakavusi nagus norimos spalvos fonu, nupiešk baltą apskritimą. Tada nupiešk mažą kvadratuką kuris bus sujungtas su apskritimu. Tada su laaabai plonu teptuku ant kvadrato nupiešk keletą linujų. Vėliau nupiešk mažas juodas akytes ir nosį, Štai ir viskas!


Kol kas tiek, laukite tęsinio

Viktorija

5 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Patiko, daugiau tokiu straipsniu :)

GoldenGreta rašė...

Labai patiko,įdomu ir linksma.Man patinka lakuotis nagus todėl straipsnis išties naudingas. :)

Laura rašė...

straipsnis tai fainas :) bet aš pati ant nagų nepiešiu tų paveikslėlių, o lakuoju paprastai, viena spalva - man taip gražiausia :) :DDDD

Unknown rašė...

Man tai negrazu tie primargaliojimai ant nagu, jau biski praejus mada :)

Unknown rašė...

man irgi gariau vienspalviai nagai bet cia ira geru ideju pvz su tom kaukolem :) butinai apmeginsiu