2012-09-02

„Uždarant vasara“ finalinis etapas!

Sveikos,

Neturiu labai laiko, sukeliu darbus. Balsuojate iki rytojaus 19:00 Vakar negalėjau, nes grįžau reikėjo atšvęsti naujus mokslo metus, todėl ir nebuvo laiko, o šiandien teko tvarkytis ir susidėti sąsiuvinius...

TVagne
Mano rugsėjo pirmoji

Vieniems ši diena džiaugsminga, kitiems ne. Man - taip. Ne, ne dėl to, kad labai pasiilgau mokslų. Dėl to, kad pasiilgau savo draugų, su kuriais neseusitikau vasarą. keista - tiesa? Juk gyvenu mažame miestelyje. Atrodo, jog kaip tik lenga susitikti klasės draugus. Pasirodo, ne.
Į klasę įsibraunu 08.01. Auklėtoja, mano laimei, dar neatėjusi. Štai - mano seni geri klasės draugai. Kai kurie pasikeitę, kai kurie prieįingai - tepevilki tas pačias kelnes, su kuriomis ėjo į mokyklą, sėdėdavo tokiose pamokose, kaip matematika, lietuvių kalba, bei sportuodavo per kūno kultūrą. Taip, čia yra ir tokių žmonių.
Štai, rašeliu sustojusios draugės kikena iš vasaros nuotykių. Vos pamačiusios mane jos staigiai apipuola apkabinimais. Jos pasiilgo viena kitos ir manęs, kaip ir aš jų. Smagu, kai klasėje šitokia situacija. Visi draugiškai priimami.
Į klasę iškilmingai įžengia žaismingai pasipuošusi klasės auklėtoja. Aptariame artėjančius metus ir puolame į mokyklos kiemą padaryti nuotraukos ir "pasiklausyti įkvepiančios direktoriaus kalbos". Žinoma, visi staigiai išsilakstome po kavines, direktoriu net nespėjus pasisveikinti.
Išsiskirstome vėlų vakarą. Juokėmės, bei liūdėjome išgirdę klasės draugų vasaros nuotykius, aptarimėjome naujus mokytojus, pasikeitusias pamokas.
Nagi, šitiek sutalpinome į vieną dieną. Kitądien aptarinėsime šiandieną. Dar vėliau atsiras įvarios veiklos, prasidės rimtosios pamokos, tada, pertraukų metu aptarinėsime jas. O šiandien, pasikrovę prisiminimų ir nuotykių bagažą, ruošiamės eiti nelemgvu mokslo keliu.
 
Tikiuosi, bus gerai. 









Renessme_
,Visą naktį nerimavau ir ilgai negalėjau užmigti nes labai nelaukiau šios dienos. Nelaukiau rugsėjo 1-osios... Man vasara pasirodė per trumpa ir per daug šalta todėl labai norėjau jos dar o mokyklos visai nelaukiau. Ryte atsikėlus jaudulys nedingo tačiau nuvykus į mokyklą ir sutikus senus draugus jaudulys pradingo. Liko tik džiaugsmas! Aišku šiek tiek liūdna kad kiekvieną dieną reikės anksti keltis ir visą dieną praleisti mokykloje. Paskui namų darbai.... Bet draugai viską atperka. Susitike smagiai pajuokavome ir rugsėjo 1-osios šventė visai neprailgo. Tai taip prabėgo mano mokslo šventė!








______________________________________
Po šio etapo liks tik viena, todėl priimu ir anoniminius ir paprastus ir kitokius balsus. Laimės tik Viena 210 sc. Kuri verta?
Balsuojam

Kaip jums praėjo rugsėjo 1 ?
Komentuojam , nemiegam
Karolina/*

7 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Renessme_
Apranga gražesnė

Unknown rašė...

renesme

Laura rašė...

TVagne (:

E♥m♥u♥t♥ė rašė...

TVagne

Anonimiškas rašė...

TVagne.

monika rašė...

renessme_

eva_63 rašė...

TVagne nes tekstas gražesnis, Bet šiaip teko pagalvot ar renesmė ar ji .Tik va renesmės apranga gražesnė....