2012-09-01

Stardoll'o Talentai

Sveiki.

Šiandien vėl rašau apie stardoll'o talentus. Manau, kad tai darau pernelyg dažnai, o ir ši rubrika jums tikriausiai dėl to šiek tiek jau pabodo, taigi toliau rubriką vesiu tik kartą per savaitę. Manau šeštadieniai puikiausiai tam tiks, nes tuomet stardoll'e nieko naujo neatsiranda.
Taigi, šiandienos talentas - lige07, ji mergina iš Australijos, gyvenanti Togo saloje. Merginai 13 metų, tačiau kuria neapsakomai gražius graphic'us (o taip, kaip man patinka merginos turinčios šį talentą!)!
Tačiau neskubėkime ir sugrįžkime prie jos lėlės. štai kaip ji atrodo stardoll'e:
Australė su gražiu veideliu bei makiažu priderintu prie jos aprangos. Stardoll'ą ji žaidžia jau penkerius metus! Taigi, žaisti mergina šį žaidimą pradėjo nuo aštuonerių. Per tokį ilgą laiką ji nieko nelaimėjo. Niekada nebuvo NCG, top designerė. Atrodo tai niekuo neypatinga mergina. Tačiau tik iš šalies. Perskaitę jos prezentaciją rasite Ligos blog'o adresą. Tai - jos graphic'ų blogas. Pažiūrėkime į keletą iš jų:




Mergina kuria savo malonumui, užsakymų nepriima. Gal kažkam jos talentas atrodo niekuo neypatingas bei visai paprastas, tačiau atminkite, kad lige07 yra vos trylikos metų! Niekam ne paslaptis, kad garsiausios designerės dažniausiai būna 16-19 metų.
Padėkite jai nors kartą kažką laimėti, ir pabalsuokit už MSW konkurse. Su jūsų pagalba galbūt ji taps gražiausia Australijos mergina (stardoll'e, žinoma)!

Tai tiek šį kartą, siūlykite talentus kitam šeštadieniui į komentarus! Tikiuosi sulaukti daug jūsų pasiūlymų.

Iki, jausrine

4 komentarai:

Monika/Renessme_ rašė...

Koks gražus tas trečias paveiksliukas <333

Unknown rašė...

Siūlau Crowley-

Unknown rašė...

Kylie_Angel

vika rašė...

Luh.Isa arba hollyoaksrocks*