2012-09-02

Stardoll'o žurnalai

Sveiki.
Ar jums pažįstamas tas jausmas, kai sėdi prie kompiuterio ir net nežinai, ką įsijungti ir ką veikti? Tuomet siūlau paskaityti stardoll'ą žaidžiančių merginų žurnalus būtent apie šį žaidimą. Merginos kruopščiai dirba, kad sukurtų žurnalą apie madą, stardoll'ą ir šiek tiek apie tikrą gyvenimą. Dažniausiai jos dirba nevienos, o su komanda, kuria sudaro keli žmonės. Vienas kuria iliustracijas, kitas rašo straipsnius, trečias dirba su makiažo ar kitomis pamokomis ir t.t. Šie žurnalai Lietuvoje nėra labai populiarūs, tačiau užsienyje sulaukia gausybės skaitytojų ir didžiulio pripažinimo.
Žemiau pateiksiu kelis man geriausia žinomus žurnalus:

VOGUE magazine
(paspausk ant paveikslėlio, jei nori patekti įsijungti žurnalą)

VOGUE magazine žurnalas, kuriamas vienintelės rusės jelinnos. Tai internetinis žurnalas apie stardoll'ą bei madą įkurtas šių metų sausio 13-ąją. VOGUE magazine sulaukė didžiulės sėkmės, daugybė merginų nori tapti šio žurnalo modeliu, tačiau tik nedaugeliui pavyksta pereiti atranką. Tiesa, nelly000esparis tai pavyko ir ji gana dažnai matomas šio žurnalo modelis.


Forever Chic Magazine
(paspausk ant paveikslėlio, jei nori patekti įsijungti žurnalą)

FOREVERCHIC magazine. Tai žurnalas, kurį kruopščiai bei atsakingai kuria bei prižiūri tapstar321, grafikos dizainerės Liliqi bei LoveGossip4life.  Žurnalas taip pat apie madą, tačiau jame galite rasti ir nemažai interviu, spalvingų iliustracijų. FOREVERCHIC įkurtas seniau nei aukščiau minėtas žurnalas, taip pat turi daugiau sekėjų. Tačiau akivaizdu, kad jelinnos žurnalas sulaukė didesnio pasisekimo, nes per tokį trumpą laiką surinko tik šiek tiek mažiau sekėjų.  Bet tai nereiškia, kad žurnalas blogesnis, jis taip pat sulaukia nemažai norinčiųjų tapti modeliais prašymų.


(paspausk ant paveikslėlio, jei nori patekti įsijungti žurnalą)

SPLENDID magazine, žurnalas turintis 2 savininkes: mvm2807 bei Galuya. SPLENDID žurnalas turi net 4 grafikos dizaineres, 4 rašytojas (viena jų yra mvm2807). Dizainą kuria ta pati mvm2807. SPLENDID žurnalas pats naujausias iš visų trijų ir aprašantis madą, gyvenimą, garsias stardoll'o dizaineres, kuriantis savotiškas ,,fotosesijas''. Kodėl jas vadinu savotiškomis? O gi dėl to, kad tai paveikslėliai kurti grafikos dizainerių, o ne tikros nuotraukos.

Taigi, kodėl verta skaityti tokius žurnalus?
Skaitant tu geriau pažinsi stardoll'o madą, diktuojamą garsių merginų. Sužinosi kokios tendencijos vyrauja šiuo metu ir rasi idėjų kaip papildyti savo lėlės garderobą. Pasigrožėsi nuostabiais grafikos kūriniais, perskaitysi vertingų straipsnių ir tikrai nepraleisi laiko veltui.

P.S. Jei kas nemoka įsijungti tam tikro žurnalo numerio, reikia paprasčiausiai paspausti ant pranešimo pavadinimo ir galėsi mėgautis naujausiais žurnalu numeriais.

Tai tiek.

Iki, jausrine

3 komentarai:

Unknown rašė...

as ir skaitau zurnalus :)

E♥m♥u♥t♥ė rašė...

As ir. :]]]

eva_63 rašė...

Man labiausiai patinka stardoll vogue žurnalas . :)