2012-09-25

Nauja designer'ių mada

Sveiki.
Prieš kelias dienas Stardoll'e pastebėjau naują madą vyraujančią tarp garsių designer'ių. Tačiau tik tarp pačių geriausių ir talentingiausių, nes šis dalykas reikalauja didelio talento ir nepaprastos kantrybės. Tiesa ir nemažai pinigų. Apie ką aš kalbu? O apie tai, apie ką ne kartą ir mes pačios, stardoll'o žaidėjos esame bent kartą pasvajojusios: apie kitokią lėlės pozą. Designer'ės pabandė šią svajonę įgyvendinti. Ir joms tai pavyko puikiai! Pažiūrėkite į...
 ...Kusja:
Kaip gražu, tikroviška!

Teusa itin tikroviškai sukūrė savo kojytes...
..o ir jos suknelė iš povo plunksnų traukia dėmesį.

 Dabar mestelkite akį į tooommmy:
Tiesiog pasaka!..

Rojda32 taip pat neatsilieka:
Aš tiesiog be žodžių...

Savo lėlės pozą nusprendė atnaujinti ir Blondie1301:
Gražu...

Jūs neįsivaizduojate, kaip aš norėčiau taip papuošti savo lėlę, bet... neturiu tiek kantrybės ir pinigų, nes tikrai 300sd nepakaktų. Be to, tai nebebūtų originalu. Nors pamenu, kai tik atsirado Stardesign Hair, aš apie tai (turiu omeny rankas iš plaukų) pagalvojau, bet bijojau pradėti, nes nuogąstavau, kad galiu likti nepatenkinta rezultatu.
Beje, ar pastebėjote kaip patobulėjo lėlių išvaizda atsiradus Stardesign Hair kūrimo funkcijai? Visi tie šešėliai, šukuosenos, drabužiai iš plaukų, o dabar ir rankos bei kojos! Kaip sunku mums, paprastoms lėlėms, neatsilikti nuo užsieniečių lėlių, kurios turi laiko bei pinigų tokiems dalykams į valias...

Ką manote apie šią naują dizainerių tendenciją?

EDIT: teusą pridėjau vėliau, jau parašiusi pranešimą.

Iki, jausrine


5 komentarai:

- rašė...

Ahh taip norisi but viena is ju bet zinot man patinka mergina viena visai fainas zmogus,o gal net busimas jusu talentas?

MissRachson

GoldenGreta rašė...

Dėl to ir siūliau Blondie1301 :)*

Karolina rašė...

Kaip gražu! :oo

Unknown rašė...

vaaaaaau nuostabiai atrodo

Unknown rašė...

Ziauriai grazu! Kad jau stardollas tokiu funkciju kaip ''pozos'' nepadaro, tai atsiranda zmoniu kurie patys tai daro :) neitiketina:)