2012-09-22

Lakuojam nagus!

Sveiki visi.

Ilgokai nerašiau nieko ilgo, įdomaus ir ne apie stardoll'ą. Taigi, parašysiu straipsnio apie nagų dailę, tęsinį.
Nevisoms sekasi dailiai papuošti nagus, o tokios paslaugos grožio salonuose brangiai atsieina. Aš pabandysiu pamokyti jus, kaip lengvai ir greitai papuošti savo nagučius, neįdedant daug laiko, pastangų ir žinoma pinigų.

Laikraštiniai nagai

Jei tokių nori pirmiausia nusilakuok nagus baltai. Nudžiuvus nagų lakui sušlapink pirštą. Tada laikraštį prispausk prie nago ir nuimk. Turėtų matytis raidžių antspaudas. Jei nesimato pamėgink sušlapinti ir laikraštį, tik atsargiai, kad jis nesuplyštu. Palauk kol nudžius nagas ir nulakuok permatomu, arba apsauginiu nagų laku. Štai ir viskas.

Balinti džinsai

Jei nori tokių nagų, pirma nusilakuok nagus blizgančiu arba paprastu mėlynu laku. Nudžiuvus mėlynam nagų lakui, nulakuok nagus baltai, tačiau vos tik nulakavusi, ausų krapštuku nutrink baltąjį nagų laką, bet dar palik truputį. Štai ir viskas, jei tenkina norimas rezultatas, nulakuok nagus peršviečiamu arba apsauginiu nagų laku. Jei ne, vėl nulakuok baltai ir vėl trink.

Graffiti

Jei nori štai šio linksmo paveikslėlio ant nagų, nulakuok nagus norima spalva. Geriausia, kad spalva būtų kuo šviesesnė, nes tada ant jos atrodys puikiai visos spalvos, tačiau jei lakuosi tamsia spalva, turėsi naudoti tik ryškias spalvas. Nudžiuvus pagrindui, ant popieriaus pridėliok norimų spalvų nagų lako dėmelių. Šiaudelį pavilgyk nagų lake, kad kuo daugiau nagų lako liktu ant šiaudelio. Arba galima daryti ir kitaip: šiaudelį pamaišyk nagų lako buteliuke. Tada pūsk šiaudeliu orą ant nago. Nagų lakas turėtų dėmelėmis apdengti nagą. Jei ne - pūsk stipriau! Nudžiuvus dėmėms, ausų krapštuku nuvalyk nagų laką nuo odos ir nulakuok peršviečiamu arba apsauginiu laku nagus. Štai ir viskas.

Viktorija



5 komentarai:

GoldenGreta rašė...

Kokie fainučiai...

Monika/Renessme_ rašė...

an labai patiko paskutinis budas, o pirmaji jau zinojau is anksciau. ;)

Unknown rašė...

as su laikrasciais taip moku

Laura rašė...

man tai tik pirmas būdas priimtinas :) kitaip nesidaryčiau :DDD

Unknown rašė...

paskutinis geras