2012-12-27

Makiažas žaidime

Laba laba!
Išties labai gera sveikintis su blog'o skaitytojais dieną, kai jau praėjo dalis švenčių. Tikiuosi jos praėjo džiaugsmingai, gražiai ir, kad jus gausiai apdovanojo Kalėdų senelis!

Na, o aš savo ruoštu norėčiau pakalbėti apie tai, kaip pasidaryt paprastą, bet neprastą makiažą stardoll'e. Pasistengsiu perteikti paprastą, bet gana ryškų, taip pat kuo paprasčiausią klasiką, ir be abejo, kuo natūralesnį, lėlių dažymo pavyzdžius.


Paprastas, bet gana ryškus makiažas: 
Norint pasidaryti pirmąjį mano siūlomą makiažą, mums reikės:
Dviejų tarpusavyje besiderinančių šešėlių spalvų, vadinamojo lainerio, kuris mano nuomone nebūtinai turi derintis prie šešėlių, taip pat vienodų arba labai panašių storinančio ir blakstienas ilginančio tušo atspalvių. Nebūtina, bet aš panaudojau ir baltą akių pieštuką, skaistalus. Žinoma, galima derinti lūpų dažus.







Darbo eiga. Jeigu reikia, pasididinkite. 








Nėra didelio skirtumo nuo ko pradėti. Nors gyvenime taip nereikėtų daryt, bet pradėjau nuo tušų. Pirmiausia akis padažiau ilginančiu, o vėliau - storinančiu blakstienų dažais. Tuomet apatinius akių kontūrus apvedžiojau žalsvos spalvos laineriu. Sekančiame žingsnyje reikėtų kaip sakant įjungti vaizduotę, dažant lėlės vokų sritis, taškuojant, tepliojant, dedant daugiau ar mažau dažų, svarbu, kad patiktų tau ir atrodytų gražiai. Padarius tai, pasiimk kitos (šviesesnės) spalvos šešėlius ir jais dažyk sritis aplink tamsesniuosius šešėlius. Likusias nepadažytas vietas aplink akį aš padažiau baltu pieštuku, bet manau, kad to daryti nėra būtina. Skaistalų, kaip ir pieštuko, nuspręsk ar dėti pati. Pažiūrėkime į tai, kaip maždaug turėtų atrodyti rezultatas.




















Klasika, nededant daug pastangų: 
Norint papuošti lėlę klasikiniu makiažu, mums reikės:
Lainerio, ilginančio ir storinančio tušų, juodų šešėlių, raudonos spalvos lūpų dažų, juodo ir balto akių pieštukų, taip pat skaistalų.










Darbo eiga. Jeigu reikia, pasididinkite. 








Kaip ir pirmame pavyzdyje, eiga nėra svarbi. Šįkart pradėjau nuo lūpų, kurias padažiau dviem sluoksniais, kad atrodytų kuo ryškesnės, labiau atkreiptų dėmesį. Kaip visuomet, neapsieinant, panaudoti abu juodi blakstienų tušai, laineris. Juodu pieštuku vis kylančiu į viršų efektu padažiau vokų (kaip čia pasakius..?) išorinę, o baltu pieštuku - vidinę dalis. Tuomet juodais šešėliais dar išryškinau akis. Rausvi skaistalai.. Ir baigta!




















Kuo natūralesnis dažymo pavyzdys: 
Norint pasidaryti kuo paprastesnį makiažą, reikės:
Blakstienų tušų, šviesesnio atspalvio šešėlių, pieštukų, norint išryškint akis, skaistalų, kurie, kaip ir ankstesniuose pavyzdžiuose - nebūtini.









Darbo eiga. Jeigu reikia, pasididinkite. 









Vėlgi - galima pradėti nuo ko nori. Pirmiausia uždėjau nedaug šešėlių, vėliau - abu tušai. Trečiame paveikslėlyje turėtų matytis, kaip išryškėjo akys. Tai padariau baltu ir juodu pieštuku apvesdama kontūrus. Paskutinis dalykas, kurį padariau - kelis kartus perbraukiau per lėlės skruostus skaistalais.





















Žinoma, reikėtų prisiminti, kad tokie lėlių makiažų pavyzdžiai - ne visoms lėlėms. Juk kiekvieni veido bruožai reikalauja tam tikro dėmesio. O kaip jūs dažote savo lėlių veidus? Kuris pavyzdys patiko labiausiai? Komentuojam!

Iki, 
Laura

8 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Gražu, bet bent jau man gražiau kai padažyta akys iki pat antakių, ir juodžiau.
Geras pranešimas, daugiau kažko panašaus.:))

Anonimiškas rašė...

Gražu, tik lupas aukščiau pasikelk :D

Anonimiškas rašė...

Labiausia patiko 2 ir 3, tau labiausiai, tinka dėl tavo veido bruožų, labai labai manau pasisekė šis straipsnis apie tai :)Sėkmės Laura, tu geriausia šiame bloge !!!

Anonimiškas rašė...

sorry bet nemanau kad ji geriausia ;oo

Anonimiškas rašė...

smuk ubage, karta i men paarsai

Anonimiškas rašė...

Patiko :)

Gabrielė rašė...

Labai gražūs makiažai. :))

Meli rašė...

Na man nepatiko nei vienas :))) bet manau, kad daugeliui merginų padėjsi, nes dabar dažniausiai... kaip dažytis ir t.t.. :)