2012-12-20

Kalėdos

Labas vakaras skaitytojai,

senai berašiau kažką įdomaus ir praverčiančio. Visai netyčia atrodau vieną blogą, kuriame siūloma, kaip įdomiai ir pigiai papuošti pačias paprasčiausias ir pigiausias gyvas eglutes. Šiomis įdėjomis būtinai pasidalinsiu ir su jumis.

Pirmasis būdas kaip pigiai papuošti eglutę su tankesnėmis šakomis





Prireiks paprasčiausios medinės dėžės į kurią galėsi įdėti didelį vazoną ar vazą su eglute. Sekantis dalykas, kurio prireiks - paprasta girlianda. Nuotraukoje panaudota girlianda yra plastmasinė, su žvaigždutėmis. Taip pat, eglutė papuošta raudonais kutais, kuriuos labai lengva pasidaryti. Štai nuoroda, kuri jums padės, jai nežinote, kaip juos daryti. Vietoj plastikinės ar stiklinės žvaigždės, panaudoti pypkių valymo lazdelės (nežinau tikslaus lietuviško pavadinimo).

Antrasis būdas, skirtas laibai eglutei su retomis šakomis



  

Šiuo atveju vazonas arba vaza paslėpta medžiagos atraižoje. Žvaigždė padaryta iš medžio ,,riekės'', į kurią prikalta vinių. Žvaigždė nudažyta baltai ir prikabinta ant eglutės. Taip pat ir su žaisliukais: papuošta medžio ,,riekelėmis'' ir baltai nudažytais konkorėžiais.  Juk nesudėtinga, tiesa?

Trečiasis būdas eglutei, su nevienodomis šakomis



  

Ši eglutė papuošta tik mediniais žaislais. Pirmieji apvalūs - iš medžio, nudažyti raudonai ir su įsuktomis metalinėmis pakabomis, per kurias įverti lininiai siūlai. Sekantys žaislai - medžio pagaliukai, apsukti siūlais. Taip pat, eglutė papuošta medine girlianda, kuri padaryta taip pat namuose. Tiesiog ant siūlo suverti mediniai karoliai ir viskas! Tiesa, vietoj vazono ar vazos, panaudota paprasta metalinė šiukšledėžė.

Mano išvardinti trys būdai tikrai nėra brangūs, tereikia turėti fantazijos. Eglutės nuotraukose tikrai nekainuoja labai daug, tokių gali rasti net pakelėse, o atrodo stulbinančiai. Tereikia šiek tiek noro ir fantazijos.

Viktorija

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

geros idejos

Unknown rašė...

Neblogai :)

Aistė rašė...

puikiai sugalvota ;D

eva_63 rašė...

Patiko :D