2012-12-07

Spalvoti švarkai

Sveiki.
Švarkai - neatsiejama mūsų aprangos dalis. Turbūt pastebėjote kad pastaruoju metu itin madingi spalvoti švarkai:
Paspauskite ant paveikslėlio, jei norite jį pasididinti.
Deja, jau atėjo žiema ir lauke minusinė temperatūra. Tikriausiai visos suprantame, kad šiais metais pasipuošti švarku jau nebeteks (nebent apsirengti jį vietoj megztinio, bet eiti į lauką vien tik su švarku jau nebepavyks). Taigi, savuosius švarkelius teks atidėti kitiems metas, bet nepamirškime, kad švarkus dar galime dėvėti ir stardoll'e! Tad papuoškime jais savo lėles.
Kaip jau minėjau, dabar itin madingi spalvoti švarkai. Būtent apie juos ir yra šis pranešimas. Žemiau pateiksiu kelias aprangas, kurioje panaudojau ryškius, spalvotus švarkus:
Tai tik pora pavyzdžių, nuėjusi į Starplazą ir paspaudusi ant Catalog, pasirink Fashion Outerwear Blazer, rasite daugiau tokių švarkų. Nebijok ryškių švarkelių, juk jie gražūs, jaunatviški ir žaismingi. Taip pat sugeba pakelti nuotaiką, nepamiršk, kad jie yra madingi, todėl turėtų atsirasti kiekvienos merginos Must Have sąrašuose! Lengviausia spalvotus švarkus derinti prie paprastų, kasdieninių drabužių. Jei nenori rizikuoti atrodyti blogai - prie švarko pasirink klasikines baltą bei juodą spalvas. Tačiau, jei esi drąsi, pasitiki savo stiliaus jausmu - nebijok ir prie švarkų priderink panašių spalvų drabužius, aksesuarus.  Labai patogu sukurti gražią aprangą prieš akis turint kažkokį pavyzdį, todėl gali pasinaudoti aprangų nuotraukomis realybėje. Tačiau derinant kelias spalvas nepersistenk, nes gali atrodyti paprasčiausiai juokingai. Taigi, atmink auksinę taisyklę, kad norint atrodyti gerai - aprangoje turi būti ne daugiau nei trys spalvos (atspalviai nesiskaito)!

P.S. Turbūt pastebėjote, kad mano įkeltose aprangose, keletos drabužių kainos parašytos ir skliausteliuose? Taip padariau todėl  kad šios prekės yra išparduodamos ir skliausteliuose yra jų kaina prieš išpardavimą. Galbūt pamatėte ir tai, kad dauguma drabužių yra iš nelly.com parduotuvės? Atsakymas: tai viena mano mėgstamiausių (o gal ir pati mėgiamiausia) drabužių parduotuvė. Joje randu išties gražių ir madingų drabužėlių, siūlau ir jums ten apsišopinti, jei to dar nepadarėte!

Iki, jausrine

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Patiko. grazu :]]

Unknown rašė...

puikus straipsnis :)

Anonimiškas rašė...

Idomu :]]

Anonimiškas rašė...

puikus straipsnis! Man labai ydomu kaip na bent jau per kur ismokot daryti 2paveikslelyje matoma poza? prasau atsakykit :)