2012-12-23

DIY batai

Sveiki.
Sumąsčiau parašyti apie tai, kaip lengvai pasidaryti gražius, originalius batus Stardoll'e.

1 idėja - platformos
Šie ,,savadarbių'' batai jums galbūt jau matyti, nes juos pamėgau ne vien aš, bet daug merginų tiek iš Lietuvos, tiek iš viso pasaulio. Batus pasidaryti gana paprasta, tereikia ant vienų platformų uždėti kitas. Tačiau įsigyti platformas su rudu kulnu dabar jau gana sunku ir brangu. Tad ši idėja turbūt tinka tik merginoms, kurios šiuos batus jau seniai įsigijusios arba turi krūvas stardoll'erių įsigyti juos dabar.

2 idėja - kniedėmis puošti batai

Šių batų idėja į mano galvą atėjo berašant pranešimą. Manau, kad visai netrukus ja pasinaudosiu, o ir merginų pasipuošusių su tokia avalyne stardoll'e dar neteko mastyti.

Tai panašūs aukštakulniai į esančius aukščiau, tik yra su sagtimi, todėl atrodo uždaresni. Šie batai gerai atrodytų su kojinėmis, tačiau be jų irgi neblogai.




Dar vieni batai su kniedėmis. Tik šie - neaukštakulniai. Jie skirti merginoms mėgstančioms paprastumą. Batai yra universalūs, tad gražiai atrodytų tiek prie šortų, tiek prie džinsų. Tačiau universalūs nereiškia, kad jie tinka prie suknelių - tortų. Viskas proto ribose, žinoma.



3 idėja - sandalai

Tai - nevisai sandalai, veikiau jų bei aukštakulnių mišinys, kuris atrodo ypač gerai kartu su kojinėmis. Batus pasidaryti gana paprasta, tereikia sandalus uždėti ant platformų. Mano panaudoti sandalai yra iš Barbie parduotuvės, tačiau tai nereiškia, kad jie prastesni. O jei vis dėlto nenori jų dėtis - sandalus gali pakeisti kitais.


Tai tiek tų idėjų. Jų pateikiau vos kelias, tačiau pasitelkę savo galvas ir neribotą fantaziją - galite sugalvoti dar daug gražesnių, įdomesnių bei originalesnių batų! O jei nenorite sukti galvos - pasinaudokite mano idėjomis, juk tam čia jas ir pateikiau.

Iki, jausrine

6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

kniedes ;*

Anonimiškas rašė...

atsibode jau, jau simtus kartu buvo parodyta.

Anonimiškas rašė...

visi grazus, isskyrus pirmi... kaaaaaaaaaip as ju nekenciu!!! kas gali nesiot tas platformas???

aaassss rašė...

va visi ir nesioja nes visiem grazu

Anonimiškas rašė...

ne visiem, man slykstu

Gerda rašė...

O man patinka :P