2012-12-21

nelly.com naujovė - kvepalai?!

Sveiki!
Esu labai puikios nuotaikos, nes pagaliau (!!) atėjo taip ilgai lauktos atostogos! Todėl labai noriu pasveikinti visus su šia tikrai, kad nuostabia ŠVENTE, kai jau galime atsipūsti ir nebegalvoti apie tuos taip galvą laužančius mokslus - pailsėsim, atsipūsim..

Jau vakar užsukusi į stardoll'ą pastebėjau tokius rodos neįmanomus, keistus dalykus, kurie tikrai negalėtų bent jau mano galvoje būti žaidime, bet juk jie yra.. Tai kvepalai! Iš pažiūros atrodo neįmanomas dalykas, nes per ekraną tų kvepalų niekaip nesuuosi, ir jais negalėsi pasidžiaugti.. O šiandien pasitikrinusi savo lėlės pašto dėžutę - prašom, štai ką turim.

















Išties ikona atrodo žavingai, gražiai, viliojančiai. Bet ar verta pasiduoti šitokiai pagundai ir pirkti gražius kvepalų buteliukus, kurių kvapo nė nesuuosi, nebent sugalvosi įsirengti kambarį „kvepalų parduotuvė“, arba tiesiog papuošti lėlės suite esantį „grožio kampelį“. Kvepalų rūšys, pavadinimai, be abejo žinomi visiems, besikvepinantiems, ar bent jau besidomintiems tokiais dalykais žaidėjams. Pavadinimai, graži išvaizda, vardai, kuriems jie priklauso - tik tai gali patraukti nusipirkti vieną iš jų, išties realybėje vienų nelabai, o kitų tikrai labai gerai kvepiančių kvepalų buteliuką..


Aš esu turėjusi Boss Sunset kvepalus, kurie man labai patiko.. O jūs ar turėjot kokius nors kvepalus? Ką manote apie tokią kvepalų erą žaidime? Komentuojam!

Iki, 
Laura

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

tai kad jau seniai atsirado.

Laura rašė...

gali būti, kelias dienas nesilankiau žaidime, tikriausiai tada ir atsirado :)