2012-12-30

Akademijos baigimas

Labas vakaras,

noriu jus informuoti ir kartu pasigirti. Šiandien pagaliau baigiau Stardoll Academy. Paskutinioji užduotis buvo surinkti praeitam projektui 100 širdelių ir per gana trumpą laiką aš ją įvykdžiau. Pabaigusi akademiją gavau mėlyną nagų laką, rudus ir rusvus akių šešėlius, šviesiai rudos spalvos pudrą, oranžinius ir violetinius lupdažius, žalią akių apvadą, violetinius šešėlius veidui, tatuiruotę bei violetinius plaukų dažus. Taip pat, gavau 10 stardoller'ių ir 15 starpoint'ų. Likau patenkinta dovanomis, jos buvo puikus atpildas už tą ilgą darbą renkant šimtą širdelių.


Viktorija

10 komentarų:

Anonimiškas rašė...

galetu daugiau sd duot ;D bet geros dovanos, o as pvz uzstrigau ant tokios uzduoties, kur reikia nusipirkti nagu laka, o as neturiu sd...

vika rašė...

Puikus būdas užsidirbti stardoller'ių - prijungti savo anketą prie facebook'o ir kasdien facebook'e įeiti į stardoll'ą. Taip užsidirbsi kas antrą savaitę po 5 stardoller'ius, o kasdien - daug starcoins'ų! :)

Anonimiškas rašė...

pasigyreei

vika rašė...

Pats tikrasis tikslas buvo aprodyti, kas jūsų laukia :)

Anonimiškas rašė...

Sveikinu :)

Anonimiškas rašė...

Užknisa, man tai neina niekaip surinkt širdelių ;((((

Unknown rašė...

Vikte, gal gali padėti ? :) Galbūt atsimeni užduotį kur reikėjo pačiai padaryti du papuošalus ir juos nusipirkti,o vėliau nusipirkti du aksesuarus iš Starplaza ? Pirkau aš iš Starplaza visokius aksesuarus, bet neužskaitė, nesveikai daug pinigų išleidau.. Ir užskaitė tik vieną, lankelį ant galvos. Pirkau papuošalus ir grynai kur per suite gali užsidėti ir kur per beauty parlor.. Netinka.. Gal kartais tu prisimeni kokius ten pirkt reikia ?..

Anonimiškas rašė...

gal galit padėt surinkt sirdeles?

vika rašė...

Migliux8, rašyk man į stardoll'ą, padėsiu kiek tik galėsiu :)

Anonimiškas rašė...

Ι hardly сreate reѕponsеs, howеver afteг rеаdіng
somе of the remarks οn this page "Akademijos baigimas".
I do haѵe 2 questiοns for you іf
it's allright. Could it be simply me or does it look as if like some of the responses appear like they are coming from brain dead people? :-P And, if you are writing on other sites, I'd like tο keep up with everythіng fresh уou have to post.
Would you maκe a liѕt of eѵery οne of all youг ѕocial nеtwoгκing ѕites
liκe your twіtter fеed, Facebook page oг
linkеԁin profile?

Look at my web site :: skin lightening soap