2012-07-12

Madingiausi plaukų aksesuarai

Atsibodo tas pats palaidų plaukų vaizdas kiekvieną dieną? Atsibodo įvairios pynės ir kuodai? Paįvairink savo šukuoseną aksesuarais! Jų pasiūla ne mažesnė nei bet kokių kitų aksesuarų, tačiau juos daugelis merginų naudoja gana retai. O kodėl gi nepabandžius?



Skarelės

Vasarą jas rišame ne ant kaklo, o ant galvos. Šimtai būdų, tiesiog pasitelkite fantaziją, eksperimentuokite prie veidrodžio ir galiausiai atrasite jums tinkamiausią variantą. Įpinkite skarelę į kasą, apjuoskite ja kuodą, naudokite vietoje lankelio ir visaip, kaip tik sugalvojate. Geriausiai plaukuose laikosi trikotažinės skarelės, o bene dailiausiai atrodo - šilkinės.
unicorns never dieI write sins, not tragedies.shawl by ~AlettaRabbitbitch pleasee

Gėlės

Vasara - gėlių žydėjimo metas. Naudokitės tuo ir puoškitės ne tik gėlėtais drabužiais, bet ir plaukų aksesuarais. Šiemet madinga ne tik gėlėtu audiniu aptraukti lankeliai ar plaukų sagės, bet ir didžiulės dekoratyvinės ar netgi gyvos gėlės, įsegtos į plaukus. Šis išraiškingas akcentas išskirs jus iš minios ir privers pasijusti ypatingai. Tiesa, gėlės buvo madingos ir pernai, tačiau šiemet dar labiau!
Fotografije od Fashion and other drugs.Resultados de la Búsqueda de imágenes de Google de http://static.tumblr.com/ip09wpd/TBhlkbdii/tumblr_lk6l2knpbu1qam6r1o1_500_large.pngBEAUTIFUL VINTAGE BEAUTYWhen the walls come tumbling in Ill keep climbing

Plunksnos

Pastaraisiais metais šiltuoju sezonu itin mėgiami tapo indėnų atributai. Kutais dabinti marškinėliai, odiniai šortukai ir, žinoma, plunksniniai aksesuarai. Pastarieji šią vasarą bus segami ne tik į ausis, bet ir į plaukus. Lankeliai ir sagės, puoštos įvairiausiomis plunksnomis, galima sakyti - įprasta. Tad jeigu norite išsiskirti iš minios, naudokite prisegamas plunksnines sruogas. Vėjyje besiplaikstančios kartkartėmis tarp plaukų sruogų pasirodančios plunksnelės - šio sezono hitas, kurį privalote išmėginti ir jūs!
mrsℒouisvuitton ♚sometimes I'd love to take a break from my life.Dancing Bears, Painted Wingslets take a picture with a Kodak ..

Kiti aksesuarai

Lankeliai bus madingi visuomet, kadangi jie turi labai svarbią praktinę reiškmę - neleisti plaukams kristi ant veido. Tačiau jų tendencijos kinta žaibišku greičiu. Tad arba kiekvieną sezoną stebėk tendencijas ir pagal jas keisk šį plaukų aksesuarą, arba tiesiog įsigyk ar geriausia pasigamink išskirtinį, savitą, kitokį plaukų lankelį, kuris tau pačiai turės išliekamąją vertę.
Plaukų juostos ir juostelės taipogi išlieka ant bangos, tačiau įprastomis ar pas daug ką matytomis jau nieko nesužavėsite. Taigi, ieškokite kažko naujo arba bandykite pasigaminti pačios, kadangi tokiu atveju susilauksite daugiau pagyrų ir būsite ne tik stilingos, tačiau ir išskirtinės.    
plaukų aksesuarai
CAPRICHOSequin MagazineJacky c:your life, it seems extravagent — (via suzywire)

Tai tiek.
Viso geriausio, Viktorija

2 komentarai:

rooberta rašė...

As uz kuodukus su kaspineliais,jie zavus ir mieli,ir sukuosenos su gelemis,tai patrauklu :)

vika rašė...

Pritariu :)