2012-07-23

MSW istorija

Sveikos skaitytojos,

šiandien pamačiusi MSW reklaminį postr'į stardoll'e ėmiau galvoti apie tai kaip šis renginys vyko pernai, kokie buvo prizai... Galvodama apie tai, nusprendžiau parašyti Miss Stardoll World istoriją. Stardollas rinkti gražiausią doll'ę pradėjo 2009 metais. Tada dar šis renginys buvo kuklesnis, mažiau reklamuojamas. 

2009 MSW

2009 metais Miss Stardoll World galima sakyti dar nebuvo. Šiais metais buvo išrinkta Miss Stardoll Italia. Nuo šio pirmojo didelio konkurso stardoll'e ir buvo užvirta visa MSW košė. 2009 tituluota italijos gražuolė tapo vaneitalia. Mergina gavo, tais laikais didelę sumą, 300 stardollerių ir iPod'ą, Taip pat vaneitalia rašo savo blogą http://lostinfashion.style.it/. Užėję į jos suitą visi man pritarsite, kad ji smarkiai pasikeitė nuo 2009 metų kai buvo tituluota, kaip gražiausia Italijos stardoll'o doll'ė. Laikas bėga, o internetas išsaugo atsiminimus. Štai, kaip atrodė vaneitalia 2009 metais, tą dieną, kai nugalėjo:

vaneitalia

2010 MSW

Prieš 2 metus reklama atrodė taip:


Ir taip atrodė anketa, kurią reikėjo užpildyti, jei norėjai dalyvauti rinkimuose:


Iš tūkstančių dalyvių buvo atrinktos tik pačios geriausios ir išsiskiriančios iš kitų gražuolės. Nugalėtoja tapo turkė Perilice2, jos išvaizda buvo kopijuojama tūkstančių merginų, tačiau galbūt tai visai nesvarbu kai gauni superstar paketą metams, karūną, laimėjimą patvirtinančią juostą ir begalę stardollerių. Pagal šią gražuolę buvo sukurta ir jos lėlė stardoll'e įamžinanti Perilice2 išvaizdą visam laikui kol gyvuos stardollas.


2011 MSW

Šiuos metus pamenu geriausiai. Galėjo dalyvauti kiekviena norinti mergina, o nusprendusi dalyvauti, ji gaudavo MSW ženkliuką, lentelę su užrasu ,,Vote me MSW'' ir suknelę. Nugalėtoja buvo apdovanota labai gausiai: metinis supertstar paketas, royalty, 1000 stardollerių, 2000 starcoinsų, karūna, juosta, daugybė drabužių, galimybė rašyti stardollo bloge, lėlė ir iPod Touch. Kitos finalistės taip pat neliko nuskriaustos ir buvo apdovanotos. Štai kaip atrodė MSW puslapio viršus:

Nuėjus pas kitą merginą į suitą, dešinėje pusėje buvo galima rasti ženkliuką pavaizduotą viršuje esančiame paveikslėlyje. Jį paspaudus pabalsuodavote už tą merginą, pas kurią svečiuodavotės.



Antroji po nugalėtojos gavo nemokamą superstar statusą pusei metų, 500 Stardollerių, 1000 Starcoinsų,  karūną ir juostą.


3-oji vieta gavo nemokamą superstar statusą 3 mėniasiams , 300 Stardollerių,  600 Starcoinsų, karūną ir juostą.

Ir nugalėtoja tapo... turkė ceren.gk. Ši mergina iki šiol yra labai populiari, jos svečiai apsilanko pas ją kas minutę. Ceren.gk garsi ir kaip dizainierė. Iš šios profesijos stardoll'e ji daug užsidirba, pagirtina tai, kad ji beveik nesikeičia nuo to laiko kai buvo tapusi nugalėtoja MSW konkurse.


Tikiuosi mano straipsnis apie Miss Stardoll World patiko, lauksių jūsų nuomonių komentaruose. Galbūt ir jūs prisimenate kažką įdomaus, ką būtų galima įterpti? Rašykite, jūsų nuomonė bus išklausyta!
Tai tiek apie MSW,

Viktorija

3 komentarai:

rooberta rašė...

Idomus straipsnis :)

vika rašė...

Ačiū, smagu girdėti :)

Unknown rašė...

idomus