2012-07-19

Kas tu stardoll'e?

Sveiki.


Šiandien paskaičiau kelis straipsnius oficialiame Stardoll bloge. Pasižvalgiau po kitų merginų namus. Apžvelgiau išsipusčiusias MEdoll'es. Įsijungiau nuostabią dainą. Pažvelgiau pro langą. Ir pagalvojau, kad iš tikrųjų, visiems Stardoll'e tik ir rūpi LE, bei brangūs HB. Drabužis gražus, ar ne, svarbu, kad būtų spintoje, nes yra kažkuo aukštesnis už kitus. Gal dėl to, kad pirktas parduotuvėje, kurios atitikmuo yra ir realybėje? Bet, pagalvokit! JUk čia ne realybė. Čia tik internetas. Čia visos parduotuvės ir rūbai vienodi.
Pasaulis nebemoka džiaugtis tuo, ką turi. Pažvelk į kiemą - ruduo liepą! Juk taip gera, kad gamta kažką padaro. Juk būtų nuobodu, kad kiauras dienas šviestų saulė. Pažvelk į kurį nors laimingą žmogų. Dažniausiai tokie būna tie, kurie serga sunkia liga, arba sėdi invalido vežimėlyje. Jie moka džiaugtis viskuo, ką turi.
O tu - sveikas. Turi viską, o dar rūpiniesi, kad gražiausią LE suknelę išpirko? Neburbėk ir apmąstyk viską iš naujo.
TVagne:)

6 komentarai:

vika rašė...

Mažai kas ir beperka LE, bet pritariu tau, reiktų visiems dažniau į lauką išeit ir mažiau skleist paskalas, kaip, kad viena mergina nekenčianti šio blogo :)

Aušrinė rašė...

Iš kur ta neapykanta tarp kai kurių lietuvių? Nusišypsokit bent minutėlei ir pamirškit tą neapykantą. Pamatysit, pasijusit daug geriau. :)

rooberta rašė...

Pati turiu neigaluma,na ne vezimelyje ar kazkokia liga,tik sutrikusi mano klausa ir nesioju klausos aparatus,bet sirdyje jauciu,kad man ateity seksis,praeityje buvo labai skaudus prisiminimai,bet nepasiduodu :)

vika rašė...

Tikiu, kad tau seksis, geriems žmonėms visada sekasi :)

mia477 rašė...

Kam reikia apie tai rašyt... :( Prisiminiau vėl savo neseniai ivykusia nelaime. šiaip ne visiems rūpi hb ir LE bei DKNY. Aš jų spintoje turiu daug, nes aš juos atrandu pigiau o paskui brangiau parduodu. pvz. siandien viena mergina man knitted beret uz 164sc pardave :D ir as tuom negaliu patiket. negaliu... :D

vika rašė...

Sekas mat... Pavydžiu :D