2012-07-21

Loterija

Sveiki, kadangi taip ir nesulaukiau pagalbos iš tų, kurie rinkosi kitus prizus, o ne su numeriais 2 ir 12, tai kaip ir sakiau dar vieną dieną galite rašyti nežinomų drabužių numerius komentaruose.





























Taip pat sakiau, kad loterija bet kokiu atveju baigsis 2012-07-22. Taigi, numerius dar galima rašyti iki rytojaus 10h 00min, vėliau (vakare) aš trauksiu lapelius su bilietų numeriais, tų merginų, kurios nori žinomų prizų (kol kas žinomi tik 2 ir 12). Viskas bus filmuojama, todėl vyks 100% sąžiningai! Taigi, tos, kurios yra užsiregistravę ir vis dar nori dalyvauti - būtinai parašykite komentaruose. Po jais  parašykite savo norimo drabužio pavadinimą ir jo numerį (pvz.: Hot Buys Shoes, 6 numeris (iš tiesų nežinau koks šio HB numeris)). Nauji dalyviai registruotis jau nebegali! Jau netrukus paskelbsiu dar vieną loteriją!


Iki, jausrine

4 komentarai:

Monika/Renessme_ rašė...

Cia ta prasme, kad jeigu nebeparasysi savo drabuzio ir jo numerio - dalyvauti nebegalesi? gerai akd atsimenu kokio drabuzio norejau o jo numeri pazejau pirmoj loterijos temoj. Galima gal geriau cia rasyti? Mano drabuzis Hot Buys Skirt ir jo numeris 7, labai noriu laimeti si sijona! :)

Aušrinė rašė...

Taip, tos merginos, kurios neparašys savo numerio ir drabužio pavadinimo - nebegalės dalyvauti, nes pirmame loterijos pranešime, komentaruose, parašyti tik numeriai (to ir reikalavau, nes nežinojau, kad kažkodėl dings visos nuotraukos), o dabar neaišku koks numeris kokiam drabužiui priklauso. Dabar galės dalyvauti tik 2, 7 ir 12 prizo norinčios merginos (ir dar tos, kurios parašys kokio kito drabužio numerį ir pavadinimą).

Gabytea rašė...

DKNY mini skirt with rhinestones nr.2

rooberta rašė...

Hot buys Leopard print Hat 12