2012-07-19

Gražiausia iš 3

    Sveiki, vis galvojau apie ką parašyti ir prisiminiau savo seną rubriką ,,Gražiausia iš 3''. Joje aš atsitiktinai parinkdavau 3 lietuves, aprašydavau jas, įdėdavau jų MeDoll ir Suite foto. Straipsnio pabaigoje įkeldavau apklausą ir jūs turėdavote pabalsuoti už jūsų manymu gražiausią MeDollę. Ką manote jeigu šią rubriką atgaivinčiau? Ar ji sulauktų susidomėjimo?
    Rubriką pradedu jau dabar. Jeigu ji patiks skaitytojams - rubriką tęsiu ir toliau.
1 mergina - Lietuvaite200
Trumpai apie ją:
Stardoll'ą pradėjo žaisti 2010-02-12 ir yra 52 lygio. Turi Penthouse, daug drabužių. NCG buvo net 3 kartus, taip turi 3 žaidimų statulėles. Yra 2 klubų manager'ė.
Veidas



























Veidas gražus, mielas. Tik man nepatinka blakstienos bei kiek per daug akių šešėlių. Ji turi 2 puslapius makiažo, nemažai nagų lakų, 6 puslapius jewelry, tačiau tik 2 stardesign šukuosenas, kurios iš tiesų šukuosenų neprimena, o atsitiktines jos dalis: kirpčiukai, sruoga.

Suite































Namai tvarkingi, neperkrauti daiktais, tačiau gražūs, skoningi. 8 kambariai su interiorais. Nuėjusi į
Penthous'ą pamačiau truputį keistą dalyką - sningą! Vidury vasaros sninga, tačiau niekur neprisnigta, o ir baseinas neužšalęs. Užėjusi į kitą Penthous'o kambarį, nenusivyliau. Kambarys tikrai žavingas, tačiau manau, kad tas japoniškas TV nelabai čia tinka. Trumpai apie ją:
Ieva_ieva stardoll'ą pradėjo žaisti beveik prieš 4 metus - 2008-08-04. Ji yra 55 lygio. Kadangi ne SS, turi tik 4 kambarius, tačiau vienas iš jų užrakintas. Suite apdovanojimų nematyti, todėl neaišku ar buvo ką nors laimėjusi.
Veidas

Veidas savotiškas, ne kiekvienas tokį išdrįstų pasidaryti. Todėl giriu šią merginą už drąsą. Tačiau man nepatinka, kad antakiai neryškūs, dėl to jų beveik nematyti Doll'ę pamažinus. Makiažas gražus, tvarkingai padarytas. Turi 2 puslapius makiažo, 3 nagų lakus, tačiau nusprendė kol kas savo nagų nedažyti, 4 puslapiai jewelry bei 4 stardesign šukuosenos. Kaip ir aps Lietuvaite200 - jso pavienės šukuosenos dalys: kripčiukai bei ilgos plaukų sruogos.

Suite






























Jos namais kiek nusivyliau, nes tik pagrindiniame kambaryje yra daiktų. Pagrindinis kambarys tvarkingas, tačiau sienos arba grindys galėtų būti tamsesnės, nes dabar jų spalvos vienodos, todėl sienos bei grindys ,,susilieja'' tarpusavyje. Turi 2 interiorus.

3 mergina - vitea...
Trumpai apie ją:
Ši mergina stardoll'ą pradėjo žaisti senai - prieš 5 metus, 2007-07-15. Vitea... yra 72 lygio. Turi 4 kambarius,  papildomų neturi. 2 iš 4 kambarių užrakinti.

Veidas

























Man visai patinka vitea...'s veidas. Veido bruožai griežtoki, bet jai tinka. Tik kaip ir pas ieva_ieva - pas šią merginą labai šviesūs antakiai, todėl Suite jie sunkiai pastebimi. Makiažo turi tik 1 puslapį, vitea... jo daug ir nenaudoja, nagų lakų neturi (tikra natūralistė!), 7 puslapiai jewelry, 3 stardesign šukuosenos, kaip ir pas visas merginas - pavienės šukuosenos dalys: pora kirpčiukų bei 1 sruoga.

Suite 





























Kadangi atrakinti tik 2 kambariai, apie jos namus spręsti sunkoka! Pagrindiniame kambaryje dominuoja raudona, ruda bei juoda. Vitea...'s spinta uždengta, tačiau daiktus patraukus šalin, matome daugiausia senų drabužių. Šiame kambaryje įžvelgiu vieną minusą - keksiuką. Galbūt tai kieno dovana, bet ją reikėtų patraukti nuo grindų. Antras kambarys įrengtas tikrai originaliai, bet man nelabai patinka spalvos...

Taigi, aprašiau visas 3 merginas, kurias atsitiktinai atrinkau. Dabar jūsų eilė nuspręsti, kuri iš merginų Jums gražiausia, kai nuspręsite - pabalsuokite už ją!
Merginoms specialiai nieko nesakiau, kad joms tai būtų staigmena. Laimėjusiai merginai padovanosiu dovaną už sd. :)





Iki, jausrine

4 komentarai:

mia477 rašė...

Viktorija, gal galėtum prie skype prisijungt?

vika rašė...

Prisijungiau :)

Neda rašė...

man tai vitea :)

Anonimiškas rašė...

Idomus pranesimas :]