2014-06-09

Kurias rubrikas grąžinti?


Sveiki.
Pagaliau sugrįžo vasara, pagaliau ir mūsų blog'as vėl pradės gyvuoti! Sprendimas prikelti blog'ą vasarai buvo labai spontaniškas, visiškai neapgalvotas, tačiau manau, kad tai tikrai puiki mintis, kadangi rašyti įvairiausius straipsnius ir pranešimus Jums, mieli blog'o skaitytojai, man yra tikras malonumas! Šiuo metu mano galvoje dūzgia daugybė minčių, viena po kitos gimsta naujos idėjos, kurias ruošiuosi per vasarą spėti įgyvendinti šiame blog'e. Galbūt tai bus dizaino pakeitimas, galbūt visiškai naujos rubrikos, o gal visa tai kartu. Tačiau, noriu nepamiršti ir senų blog'o rubrikų, bet, kadangi visų vesti nebespėsiu dėl laiko stokos, noriu, kad Jūs padėtumėte išrinkti pačias įdomiausias ir reikalingiausias. Tai galėsite padaryti užpildę trumpą apklausą, kurią pamatysite šiek tiek žemiau. O dabar noriu priminti Jums kelia mano anksčiau vestas blog'o rubrikas:

Hot/Not
Tai rubrika, kurioje balsuojama už dalyvius Hot arba Not. Po tam tikro laiko paskelbus rezultatus, paaiškėja, kas tampa Hot – palankiai skaitytojų įvertinta, o kas Not – prastai įvertinta dalyve. Rubrikoje gali dalyvauti visi norintys, tereikia užsiregistruoti komentaruose. Šios rubrikos pranešimus pamatysite paspaudę ČIA.

Must have
Šioje rubrikoje pateikiu tam tikrų parduotuvių drabužius, kuriuos, mano nuomone, turėtų įsigyti kiekviena Stardoll'o stileiva. Šios rubrikos pranešimus pamatysite paspaudę ČIA.

Aprangos ir įvairūs stiliaus patarimai
Oficialiai šios rubrikos nevesdavau, tiesiog kartais parašydavau tokius pranešimus kaip šisšis  ir daugybė kitų pranešimų. Čia pateikdavau keletą aprangų, susijusių su tam tikru mano parinktu akcentu (gėlių vainikas, spalvoti švarkai ir kiti), pasistengdavau patarti kažką lėlėms, siekiančioms susikurti savo stilių, išmokti derinti drabužius.

Ką rinktis šį sezoną?
Tai rubrika, kurioje rašau apie drabužius, avalynę, kurią siūlau rinktis tam tikrą sezoną – vasarą, rudenį it t.t. Štai, keletas pavyzdžių ČIA arba ČIA.

DIY – pasidaryk tai pats
Turbūt tai gana gerai visiems žinoma rubrika, tačiau šiame blog'e dažnai jos nevedžiau (Jūsų pageidavimu tai daryti galėčiau dažniau). Straipsniuose parašydavau, kaip pasidaryti tam tikrus dalykus pačiam, neišleidžiant didelės pinigų sumos. Keletas pavyzdžių ČIA. Čia rasite ne tik mano, bet ir kitų rašytojų pranešimus, susijusius su šia rubrika.

Tai – vos kelios mano vestos rubrikos, tačiau visas išvardinti būtų sunku, o ir skaitytojams pabostų skaityti šį pranešimą. Taigi, pateikiau tik kelias, pačias įdomiausias ir originaliausias rubrikas. Prisiminus jas, visus kviečiu aktyviai balsuoti ir išrinkti dvi Jums labiausiai patinkančias rubrikas:


Kurias dvi rubrikas gražinti?
Hot/Not
Must have
Aprangos ir ivairus stiliaus patarimai
Ką rinktis šį sezoną?
DIY – pasidaryk tai pats


Ačiū už Jūsų balsus, greitai paskelbsiu, kurias dvi rubrikas sugrąžinsiu.

Iki, jausrine

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

As siulyciau vel rasyti ,,Ka rinktis si sezona?'', rimtia gera rubrika buvo. Neidomu kai rasoma vien apie stardoll ir stardoll