2014-06-20

Šiek tiek spoilerių

Labas vakaras skaitytojai,

pasirodė du nauji ir verti jūsų dėmesio spoileriai - būsimos ,,Fendi" parduotuvės aksesuarai ir liepos mėnesio hot buys'ai. Taigi pradėsiu nuo naujų aksesuarų. Kaip ir minėjau jie bus iš naujos parduotuvės. ,,Fendi" -  Italijos mados namai, įkurti 1925 metais. Mados namų „Fendi“ istorija prasidėjo, kai Adele Casagrande atidarė kailių ir odos gaminių dirbtuvę ir parduotuvę Romoje. 2001 metais „Fendi“ prisijungė prie prabangos prekių grupės „LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton“. Šie mados namai  pasaulyje labiausiai žinomi dėl jų sukurtų ,,baguette" stiliaus rankinių.





Na, o dabar kito spoiler'io eilė. Manau daugelis nekantrauja ir nori sužinoti, kokie gi bus liepos mėnesio hot buys'ai. Taigi, todėl nebekankinsiu jūsų ir juos aprodysiu, o tada bus keletas mano komentarų bei pastebėjimų.


Mane labiausiai sužavėjo (na, tiesa sakant ne sužavėjo, o tiesiog atrodo ne tokie prasti pirkiniai) Bonjour Bizou Hot Buys Isabel Sandals ir Bonjour Bizou Hot Buys Isabel Purse. Tačiau nemanau, kad juos pirksiu, nes starplazoje yra tikrai geresnių pirkinių. Na, o dabar paganykite akis į nuotraukas, kurios ir įkvėpė stardoll'ą sukurti tokius hot buys'us, arba, kitaip tariant, pažiūrėkite, kaip jie atrodo realiame gyvenime.


Viktorija

2 komentarai:

Unknown rašė...

Nieko gero nei iš hotbuysu nei iš fendi :)

Anonimiškas rašė...

kokie baiosus tie fendi rubai :DDD