2014-06-19

Nauja blog'o funkcija

Sveiki.
Pastabesni skaitytojai galbūt jau pastebėjo, kad blog'e įvyko mažas pakeitimas. Dešinėje pusėje yra rodomi naujausi skaitytojų komentarai bei juos parašiusių žmonių avatarai, ant kurių paspaudus galima patekti į komentaro autoriaus profilį. Ši naujiena nedidelė, bet ji suteikia galimybę skaitytojams būti pastebėtiems šiame blog'e. Viskas, ką Jums reikia padaryti – pakomentuoti bet kurį pranešimą ir automatiškai atsidursite paskutinių komentarų lentelėje. Taigi, komentuokite, komentuokite ir dar kartą komentuokite!

- It's Vintage. | via Facebook

Beje, ačiū visiems, balsavusiems apklausoje „Kurias rubrikas grąžinti?“. Jūsų pageidavimu – tai turėtų būti „Hot/Not“ ir „Must have“. Esu labai patenkinta rezultatais, kadangi šios dvi rubrikos buvo ir mano mėgstamiausios, tačiau vienos iš jų vesti negalėsiu. Tai – „Hot/Not“, kadangi yra problemų su internetiniu puslapiu, reikalingu dirbant su šia rubrika. Kai viskas susitvarkys, vėl vesiu šią rubriką, tačiau kol kas tai neįmanoma. Bet pasistengsiu šią bėdą kiek sušvelninti ir pradėsiu vesti dar vieną naują rubriką. Greitai apie ją sužinosite, o dabar skubėkite komentuoti pranešimus!


Iki, jausrine

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Nu blm as norejau hot not... :(

Hola muchachos rašė...

Po ilgos pertraukos šiaip sau įėjau į blogą ir pamačiau kad jis vėl aktyvus! Ačiū jums!!! Labai labai gaila, kad nebebus hotnot - tai buvo mano mėgstamiausia rubrika. Na bet ką padarysi... Vistiek ačiū, kad esate!!! ♥