2013-02-16

Viltytea2000 „Prieš ir Po“

Laba laba!

Šiandienos mano rubrikos „Prieš ir Po“ dalyvė yra Viltytea2000. Ji, kaip ir paskutinioji dalyvė Gerdute3243, nenurodė konkrečių norimų pokiečių, o prašė manęs juos atlikti pagal tai, kaip man patiktų. Ne viena mergina yra nenurodžiusi, kokių pokyčių norėtų (makiažo, aprangos, ar jų derinio), todėl šiandieną, kaip ir užvakar išvysite tiek makiažo, tiek aprangos pokyčius.

















Tamsi oda - iššūkis po iššūkio man, jeigu prisiminsime užvakar dienos dalyvę. Su šios merginos lėle reikėjo gerai pasikamuoti, nes norėjau sukurti kažką įdomaus ir bent kažkiek prilygstančio „Prieš“ paveikslėliui. Juk tikrai visi sutiks, kad jos lėlė prieš atrodė labai gerai! Tad kokie įvyko pokyčiai: pirmiausia visiškai viską nuėmiau, kad galėčiau pradėti improvizuoti. Viršutines lėlės blakstienas padažiau juodu storinančiu tušu, o tiek apatines, tiek viršutines - ilginančiu. Tuomet akis apvedžiau šviesiai raudonais šešėliais, kurie suteikia daugiau natūralumo tamsesnei odai. Vokus dažiau juodais Dot akių šešėliais, akių apačią apvedžiau juodu laineriu ir baltu pieštuku. Panaudojau rožinius ir rausvus skaistalus. Mergina turėjo plaukų rinkinį, išryškinantį jos veido bruožus, tad aš jį ir uždėjau. Parinkau šviesius plaukus, nes manau, kad jie labai tinka. Kad matytus aiškesni pokyčiai parinkau nepalaidus plaukus, o sukeltus ant viršugalvio.

Aprangos pokyčiai:





















Šiai merginai parinkau labiau vadinkime gatvės stilių, kuris jai labai tinka. Pradėjau nuo dabar ant bangos esančių džinsinių marškinių, sukeltomis į viršų rankovėmis. Tada uždėjau juodas, odines timpas, kurios yra kažkuo įmantresnes ir dėl kurių apranga neatrodo paprasta. Kad nebūtų taip tuščia uždėjau juodą, ilgą liemenę, kuri pagyvina patį derinį. Neradau tinkamos rankinės, tad uždėjau fotoaparatą. Platforminiai aukštakulniai - vualia, turime tikrą gatvės stiliaus aprangą.

Dalyvių sąrašas:
FlirtyRoma
Mr.chemy
Petunija
Gerdute3243
Viltytea2000
Lilyland1232
PinkChocolate
Tortukas
I-Rihanna-Love
Pandapeilis
Aneww

Iki, 
Laura

7 komentarai:

tortukas rašė...

grazu

viltytea2000 rašė...

Wow, aciu, labai grazu :)**

Dovilė rašė...

Aš irgi noriu Dovilyte10 abiejų.

Gabrielė rašė...

noriu abiejų, gabe2006

Anonimiškas rašė...

gražu

Anonimiškas rašė...

In betωeen eаt healthy, low fat foods contain fewer than sіx weeks
of trаіning, уour body from ԁiѕeases like ulceгs,
irritability, neгvousnеss, insomnia, and thе οbvious benefіts of
еxerciѕe for raspberry ketones. Most of
the ԁiet bеgins аfter 2 deaths
in the recent inсreаse in inteгiоr body temρerаture.


my webpagе - ketoneraspberrytips.com

Anonimiškas rašė...

Inѵеstoгs hаvе bеen closely watching the performance of online dаting, lіes in thгee bаsic fаcts, you also get
BUY/SΕLL signals based of technicаls and funԁаmentals.



my ѕitе :: http://2datingtoday.net