2013-02-01

Nauja Archive kolekcija

Sveiki.
Šiandien atsinaujino Archive parduotuvė, kuri mums pristatė naują kolekciją. Joje galime išvysti kažkada jau Starplazos parduotuvių lentynose pabuvojusius drabužius. Kartais šioje parduotuvėje atsiranda ir jau kurį laiką parduotuvių lentynas palikę Must have drabužiai, kurių reikia visiems, tačiau įpirkti sugeba toli gražu ne visi, kadangi šie drabužiai starbazaaruose savo kainomis pasiekia kosmines aukštumas. Tačiau šiandien tokių perliukų naujoje Archive kolekcijoje neradau.




Mano manymu, yra keletas drabužėlių, kuriuos įsigyti būtų verta. Tai:

  • Palaidinė su katino atvaizdu (verta įsigyti tiems, kurie anksčiau to padaryti nespėjo, kadangi šis drabužis vėliau tapo gana populiarus, ypač jaunesnių žaidėjų tarpe. Tiesa, ši bliuskutė, bent jau man, gana pabodusi);
  • Balti kailiniai (juos gana sunku priderinti, tačiau turint bent šiokį tokį stiliaus jausmą - tai pavyks. Yra sakoma, kad kiekvienos merginos spintoje turėtų būti kailiniai, nors ir netikri. Taigi, pritaikykime tai Stardoll'e ir įsigykime šiuos kailinius.
  • Juoda palaidinė su paukščiais. Tikiu, kad ji dailiai atrodytų priderinus kartu su sijonu (turinčiu aukštą liemenį), aukštakulniais bei lėlei parinkę šukuoseną su romantišku kuoduku. Lyg tikra prancūzaitė! 
  • Mėlynos platformos. Gražios, stilingos. Viskas ko reikia!

Žinoma, tai tik mano nuomonė. Vien ja vadovautis nereikia, kadangi svarbiausia turėti savo nuomone ir vadovautis vien ja. Taigi, pirkti kažką iš mano pasiūlytų drabužių ar ne - spręsti tik jums. Galbūt naujojoje Archive kolekcijoje rasite kažką įspūdingesnio, vertesnio dėmesio. Tuomet nepraleiskite progos ir įsigykite drabužį, nes dar kartą jis tikrai į Starplazą nebesugrįš!

Iki, jausrine

2 komentarai:

Hola muchachos rašė...

Marškinėliai su paukščiais ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Anonimiškas rašė...

as turiu kailinius is anksciau :)