2013-02-14

Gerdute3243 „Prieš ir Po“

Sveiki.
Šiandieną prieš ir po diena išaušo Gerdute(ei)3243. Mergina nepažymėjo, kokių pokyčių norėtų, dėl to dariau tiek makiažo, tiek aprangos pokyčius. Taip pat nieko neparašė apie norimą stilių, tad teko improvizuoti ir stengtis kurti kažką galbūt panašesnio į jos stilių, bet su kitokiais prieskoniais. Ateičiai (dalyvaujančioms merginoms) pažymiu, kad pasakytumėt bent tiek, ar makiažo, ar aprangos, o gal abiejų pokyčių norėsite. Gerdute3243, kaip jau minėjau yra savito stiliaus atstovė. Jos lėlės tamsi oda buvo man tikras iššūkis, su kuriuo ar susidorojau - spręsti jums.

















Esu mėginusi sukurti savo lėlę tamsia oda, bet man nepatiko rezultatas, todėl man buvo tikrai sudėtinga padaryti kažką, kas patiktų man, Gerdutei3243 ir žinoma, jums. Pirmiausia be abejo, viską pradėjau nuo nulio, kai nuėmiau plaukus, aksesuarus, makiažą. Viršutines lėlės blakstienas dažiau ilginančiu ir storinančiu juodais Dot tušais. Vokus ryškinau juodais akių šešėliais, o tam, kad nepaliktų taip nuobodu kraštelius padažiau ryškiai geltonais akių šešėliais. Paakius (nežinau, kaip taisyklingai jie vadinasi), padažiau baltu Dot akių pieštuku. Lūpas palikau natūralias. Kadangi mergina jau turėjo tinkančius prie jos odos skaistalus, jai padažiau skruostus. Tuom baigėsi pats makiažo pokytis. Pirmiausia maniau, kad prie tokios odos netiks jokia kitokia plaukų spalva, kaip tik tamsi, bet apsirikau, nes manau, kad šviesūs plaukai atrodo tikrai gerai.

Aprangos pokyčiai:




















„Prieš“ paveikslėlyje puikai galime įsitikinti, kaip jau minėjau, kad mergina turi vadinamą savo stilių. Juoda - balta, žinoma - klasikinė variacija, bet ji neatrodo labai jau klasiškai, tiesa? Todėl pamanius, kodėl gi panelei nepasiūlius klasiško varianto parinkau paprastus, bet tikrai neprastus drabužėlius, kurie be to puikiai pabrėžė tai, ką pati Gerdute3243 ir norėjo pabrėžti  - krūtinę. Suderinau juodą aukštu liemeniu sijoną, atvirą palaidinę, kuri tikrai labai elegantiška, o pats grožis - šis megztukas, kurio bent aš pati gailiuosi nepirkusi tuomet, kai jis buvo prieš nosį. Juoda elegantiška delninė, paprasti klasiški aukštakulniai, bei pirkinių krepšys - manau labai tinka prie merginos stiliaus.

Komentuojame pokyčius!


Merginų sąrašas:
FlirtyRoma
Mr.chemy
Petunija
Gerdute3243
Viltytea2000
Lilyland1232
PinkChocolate
Tortukas
I-Rihanna-Love
Pandapeilis
Aneww

Iki, 
Laura

10 komentarų:

Tortukas rašė...

Labai patiko apranga. ♥

Gabytea rašė...

Noriu ir makiazo, ir aprangos (stiliu pati sugalvok):)) Deiimy

Anonimiškas rašė...

Kaip fainai pakeitei ja :OO

Anonimiškas rašė...

Kada maždaug bus sekantis?
Nes aš beveik paskutinė, o labai noriu savo eilės. Dar daug iki manęs...

Anonimiškas rašė...

Kada maždaug bus sekantis?
Nes aš beveik paskutinė, o labai noriu savo eilės. Dar daug iki manęs...

Anonimiškas rašė...

kaip gražiai pakeitei jos aprangą, visai kita lėlė patapo:)

Anonimiškas rašė...

tragedija tapooo. fuuuu

slyvalove rašė...

labai grazu...

Laura rašė...

ačiū visiems! :)) o kitą prieš ir po einu dabar daryt jau, tai žiūrėsim, gal net šiandieną. matysiu, kaip išeis :)

Anonimiškas rašė...

Šaunuolė! Manau, kad nebereikėtų priimti kažko naujo į sąrašą, nes nebeturėsi laiko tiek :)