2013-02-17

Hot/Not balsavimas

Sveiki.
Šiandien aš ankstyva, tad nusprendžiau, kad pirmą, ką turiu padaryti šiandien - įkelti naują Hot/Not balsavimą. Peržiūrėjusi dalyvių sąrašą, tik dabar pastebėjau, kad jau ne pirmą kartą į šią rubriką nori patekti mūsų ,,garsioji'' Danutee. Praeitą kartą jos nepriėmiau, prašiau dalyvauti su tikra savo Stardoll'o  anketa. Na, bet dabar, jei Danutee taip nuoširdžiai nori patekti į Hot/Not'ą - tebūnie. Kaip man pasakė Viktorija - ji to verta.
Bet nepamirškime, kad čia dalyvaus iš viso keturios dalyvės, o ne tik Danutee. Taigi, linkiu visoms sėkmingo balsavimo. Pradėkime!

Danutee


Tortukas


Mmmonikiuks


deiimy


Kaip matote, visos dalyvės yra gana skirtingos. Tad, manau, kad visi ras sau patinkančią ir nepagailėsite jai Hot balso. O gal jums patiks visos? Tuomet puikiai žinote kokius balsus joms skirti! Jeigu primiršote kaip reikia balsuoti - primenu balsavimo taisykles. Jeigu manote, kad mergina graži, turi gerą stilių - tuomet spustelėkite ,,hot'' (nykštys į viršų), o jei manote priešingai - tuomet paspauskite ,,not'' (nykštys į apačią). Tikiuosi balsuosite taip, kaip jums atrodo išties, o ne iš draugiškumo ar priešiškumo. Balsavimo rezultatus, kaip visada, paskelbsiu maždaug po savaitės. 

Iki, jausrine

17 komentarų:

Tortukas rašė...

Visos isskyrus Danutee ir mane labai grazios.

Anonimiškas rašė...

danutee tai jau aišku kad taps not, nebent atsiras tokių pat kopūstgalvių kaip ir ji ir jinai kažkiek gal ir tap hot, bet abejoju.. visos kitos gražios tik kad to deiimy plaukai ir tatoo viską sugadina, o šeip tai visos kitos gražios:)

Giedre rašė...

Man deiimy nuostabi, kadangi man patinka gatves stilius, spalvoti plaukai. ♥♥♥

Tortukas rašė...

As busiu not

Anonimiškas rašė...

Tortuk tu sikart stikrai grazi, pasakyciau kad kokio 50 lvl esi. Manau, kad dabar tikrai turetum buti HOT.

Anonimiškas rašė...

Noriu Aneww :))

Anonimiškas rašė...

dar gi negalima registruotis kai pasbaiks sitas balsavimas tada galesi

Hola muchachos rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Aneww rašė...

AAaaammm :DDDDDD as nlb zinau situ taisykliu :D

Tortukas rašė...

Aciu,bet man ta sukuosena nelabai ;DDD

Miglė rašė...

Man labai patiko Tortukas makiažas,bet apranga-stilius tikrai nekoks. Todėl dar neapsisprendžiau balsuot už makiažą,ar už stilių.

Anonimiškas rašė...

Man patiko deiimy kojinės,o visa kita šiaip sau. :D

Tortukas rašė...

Na,kaip bus taip. :DDD

Nevermind rašė...

Manau kad sikarta visos vertos buti hot:D

Tortukas rašė...

Malonu girdeti ;DDDD

Melita:) rašė...

Už Danutę pabalsavau HOT, tikrai negaila tokioms gražuolėms HOT (:D), dar Deiimy visai nieko, tad irgi HOT, Mmmonikiuks nelabai, NOT. O Tortuko apranga siaubinga, veidas dar pakenčiamas, bet dėl aprangos tikrai nepagailėsiu... Todėl NOT.

Tortukas rašė...

;DDDD Mociutes style