2011-08-28

Rugsėjo 1-oji


Sveiki visi, šis straipsnis bus labai aktualus visoms blogo skaitytojoms. Rugsėjo 1-oji. Ką rengtis??? Kokias gėles nešti mokytojui??? Šiuo straipsniu bandysiu atsakyti į šiuos klausimus. Pradėkime nuo aprangos.



1-asis derinys.
 Pirmojo derinio 1-oji apranga. Ši apranga labai romantiška, ji tinka ir pasimatimams ir rugsėjo 1-ajai. Maža melsva bei taškuota suknelė, plaukų segtukai su gėlėmis (gėlės dabar ypač madingos) ir balti sandalai (sandalai madingi jau atrąjį sezoną). Man šis derinys patinka dėl jo paprastumo ir šviesių spalvų.
Pirmojo derinio 2-oji apranga. Ši apranga tikroms fešionistoms. Juodas lankelis su gėle, maža suknelė su klostuotu sijonu bei juodu viršumi, juoda sandalai, vintažinis pakabukas pelėda (pelėdos vis dar LABAI madingos). Man šis derinys labai patinka, nes jame visos detalės labai madingos.
Pirmojo derinio 3-oji apranga. Didelis juodas gėlėtas kaspinas, maža juoda suknelė, auskarai su juodomis plunksnomis, juodi gėlėti balerinos bateliai.Šioje aprangoje yra 2 dabar labai madingos detalės : kaspinėlis (su labai madingomis gėlėmis)  ir gėlėti bateliai. Su šiomis detalėmis niekada neprašausi, jos tinka prie visko.


2-asis derinys
1-oji apranga. Rožinė palaidinė su užrašu ,,Love'', pilki aptemti džinsai, juodi sandalai, spygliuota apyrankė. Ši apranga atspindi gatvės stiliu Lietuvoje, šitaip apsirengusios mūsų miesto fešionistos. Man labai patinka ši apyrankė bei sandalai.
2-oji apranga. Balta palaidinė su Mikiu, Juodi aptemti džinsai, guminės apyrankės, baldi ,,Nike'' sportbatukai. Taip vadinu šiuos sportinius batelius, nes jie atrodo maži ant visų kojų, kad ir kokios jos didelės bebūtų. Apyrankes priderinau dėl to, jog jos visada madingos, ar prieš 3 sezonos ar prieš 5, jos visada buvo ir tikiuosi bus nešiojamos.
3-oji apranga. Mėlyni marškinėliai, melsvi aptemti skylėti džinsai, taškuotas lankelis su kaspinu. Languota mėlyna-juoda apyrankė, žalsvo atspalvio gėlėti balerinos bateliai arba laiveliai. Ši apranga daug kam patinka, nes ji laisva, nevaržo judesių, paprasta, bet graži.

Taigi, o ką dovanoti mokytojams?

Internete paskaičiusi floristų puslapį sužinojau, jog populeriasios gėlės šiai progai - rožės, kardeliai(gladiolės), gerberos. Bent jau man šios gėlės tikrai pabodusios, norisi kažko kito, to ko kiti nedažnai dovanoja. Aš pernai dovanojau mokytojai saulėgrąžą, buvau vienintelė atėjusi su tokia gėle visoje mokykloje, taigi su gėle neprašoviau, nes ir mokytojai ji patiko ir progai tiko. Taigi, įkelsiu kelias nuotraukas, kurios tikiuosi jus įkvėps ir padės sugalvoti ką dovanosite šiemet. 














Tikiuosi padėjau.

Viso, Viktorija


Komentarų nėra: