2011-08-24

Akcija atrakcija + pasiaiškinimas...

Sveiki, šiandien mes gavome tokius laiškus:



Jame rašoma, kad nuo dabar iki sekmadienio, Rugpjūčio 28 dienos, galime apsipirkinėjant starplazoje gauti tokius pasiūlimus:

  • Išleisk 100-199 stardollerius starplazoje ir tau grįš 10 stardollerių
  • Išleisk 200-499 stardollerius starplazoje ir tau grįš 40 stardollerių
  • Išleidus nuo 500 stardollerių - tau grįš 250 stardollerių
Ir jeigu išleisi daugiau nei 100 stardolleri, gausi 10 stilingų nemokamų Zombių dovanų - ir stardollerių taip pat - Pirmadienį, Rugpjūčio 29 dieną.

Ką manai apie šią akciją? Aš manau, kad tai nesąmonė. Apsimoka tik pasiūlimas išleisti 500 stardollerių, nes grįš pusė šios sumos. Bet aš nežinau ar rasčiau ką pirkti už tokią sumą... O tos Zombių dovanos irgi negražios ( manau, kad tomis dovanomis apsirengusi mergina laiške ). Kodėl stardoll'as pasirinko tokią šiurpią temą ,,Zombiai''? Juk čia mergaitiškas žaidimas.. Geriau būtų tema iš tiesų graži, o ne kraują stingdanti. 

Taigi, o dabar noriu pasiaiškinti, kodėl šiandien buvau nelabai aktyvi... Kai ruošiau obuolius ( yra toks receptas ,,Kepti obuoliai su varške bei šokoladu'' gaunasi super skaniai, kada nors įdėsiu receptą, kepam kiekvieną dieną!), įsipjoviau pirštą... Labai ilgai bėgo kraujas, paskui mama subintavo. Įsipjoviau tikrai giliai ir skaudžiai. Šiandien labai skauda ir dabar rašau kentėdama tą skausmą ( :( ), skausmas galbūt praeis tik rytoj arba poryt ( kad tik paeitų rytoj, nes poryt važiuosim į Palangą! :) ), bet žaizda sugis vėliau. Taigi, užteks aiškintis, tikriausiai visi supratot.:)

Tai tiek. 

Iki, jausrine

Komentarų nėra: