2011-08-09

Ką rengtis šiandien?..


Sveiki prieš kelias dienas sugalvojau naują rubriką, tik gaila, peržiūrėjus kitus leituviškus blog'us paaiškėjo, kad beveik visi blog'ai veda panašią... Na, bet negi ištrinsi paruoštą informaciją? Juk šiai rubrikai pradėjau ruoštis dar prieš kelias dienas. 


Taigi rubrika Ką rengtis šiandien?..

Šioje rubrikoje įkelsiu aprangas kaip patarčiau rengtis iš ryto ir vakare. Taip pat įdėsiu makiažus rytui ir vakarui. 

Taigi pradedu.

Ką rengtis šiandien ryte? 


Nepasakyčiau, kad šiandien rytas labai šaltas ir reikia apsimuturiuoti treningais. Ne! Kol vasara dar čia - mėgaukimės ja. Todėl siūlau apsirengti gražia taškuota ( nebūtinai juoda ) suknele, aukštakulniais (jei esi žema) ar sandalais, deriniui paįvairinti siūlyčiau užsidėti kelis ryškius siaurus dirželius, taip pat pasidabinti mėgstamais papuošalais, į rankas paimti delninukę. Deriniui labai tikrų akiniai nuo saulės, taip pat jie labai pravers jei bus saulėta. Taip pat šis derinys tinka šventėms. 

Rytinis makiažas


Prie minėtos aprangos būtinai siūlyčiau pasidažyti ryškiai! Tiks ryškus ( jokiu būdu ne tamsus ) lūpdažis, raudoni ar rožiniai šešėliai, rausva pudra, juodai apvestos akys, taip pat be abejo - pailgintos ir paryškintos blakstienos.

Ką rengtis vakare?


Kadangi šiomis dienomis pranešamas lietus - siūlyčiau apsirengti juoda odine striuke, tamsiomis aptemptomis kelnėmis ar timpomis, nuotaikai praskaidrinti - ryškia ir linksma palaidinuke, tos pačios spalvos rankine, vėlgi aukštakulniais, bet puikiai gali tikti ir uždaresni žemais kulnais batai, ir siūlyčiau pasipuošti tamsesniais papuošalais. 

Vakarinis makiažas   


Dabar jau siūlyčiau lūpas pasidažyti ryškiau, bet ne per daug ryškiai. Vėlgi tiks šviesiai rožiniai skaistalai, tamsiai padažytos akys.

Taigi, šiandien rubriką baigiu. Ar patiko? Ar norite, kad ją vesčiau ir toliau? KOMENTUOKITE!!!

Iki, jausrine



Komentarų nėra: