2011-08-27

Grįžom + Svarbu rašytojoms!


Sveiki. Jau grįžom iš Palangos. Gaila, kad atvažiavom ir išvažiavom tą pačią dieną... Juk buvo toks geras oras. ;/ Na, o dabar prie blog'o reikalų. Kaip ir buvau žadėjusi - aktyviausia rašytoja gaus dovaną. Ir aktyviausia per tą dieną buvo auksule1. Jau laukiu jos atsakymo, kokios dovanos norėtų. :)
Tik man ir Viktorijai nepatinka, kad visos rašytojos veda rubriką ,,prieš ir po''! Prašau,  sugalvokit ką nors naujo, nes prieš ir po tiesą sakant niekam neįdomu...  Sugalvokit geriau kokią rubriką ,,Stiliaus pamokėlės'', ,,Gražių namų vadovas'', ,,Pirkinių sąrašas šiai savaitei'' ar pnš... Nes kartoju PRIEŠ IR PO JAU SENIAI ATSIBODĘ!!! Ypač kai visos rašytojos jį veda... Gerai bent, kad bent auksule1 parašė apie nemokamus daiktus bei pasiaiškinimo laišką, nes kitaip būtų tekę pervadinti šį blog'ą į ,,Prieš ir Po''. Jeigu tos rašytojos neapmąstys to ką aš parašiau - bus pašalintos. Taip pat norėčiau, kad kai kurios rašytojos rašytų ilgesnius pranešimus. Juk jeigu jau esi rašytoja - tai ir rašyk. Na, tai tiek. Atleiskit už kritiką, bet ilgiau tylėti nebegalima.

P.S. Išmečiau Laurą ( nij122 ), nes aš net neatsimenu kada ji parašė paskutinį pranešimą.Manau,kad ji net neskaito šio blog'o...

Linksmo savaitgalio!

Dscf4011%25255b2%25255da_large

Iki, jausrine

Komentarų nėra: