2013-03-13

Tortukas pokyčiai

Sveiki.
Šiandieną atėjo eilė Tortukas pokyčiams. Ji keisis, kaip sakant kardinaliai, nes po kurio laiko pertraukos atlikti ir aprangos, ir makiažo pakeitimai. Taigi pradėkime nuo makiažo. Makiažo pokyčius atlikau prieš kelias dienas, taigi, kaip visada, nuotraukos nėra pačios naujausios.















Iš karto skubu pasakyti keletą patarimų, kuriais vadovaujuosi aš pati. Jeigu jau parenki lėlei tokias akis (mano lėlės tokios pat), jas būtinai reikia padažyti daug. Gal ne tiek daug, bet - ryškiai, taip, kad jos atrodytų didesnės ir gražesnės. Perbraukus tiktai tušu iškarto akys panašios į verkiančias ir nelaimingas, tai norėjau pasakyti pačiai merginai. O akivaizdūs pokyčiai matosi „Po“ nuotraukoje. Taip pat, kai akys buvo padažytos tiek nedaug, labai į akis krito antakių forma. Sakyčiau po nuotraukoje taip nėra, nes juos slepia šukuosena. Na, man dar pasirodė lūpos kiek per ryškios, tikriausiai dėl prieš tai vardintų priežasčių. Taigi „Po“ nuotraukoje pakeičiau šukuoseną, plaukų spalvą. Juodais šešėliais, kiek pavyko, išryškinau akis, be abejo, kaip be tušo. Skaistalais perbraukiau skruostus, tam, kad lėlė atrodytų gyvesnė. Tamsesnio atspalvio lūpų dažai. Ir viskas. Makiažo pokyčiai atlikti.




















Aprangos pokyčius sukūriau vakar dieną, dėl to nuotraukos yra naujesnės. Apie „Prieš“ aprangą nieko per daug pasakyti negalėčiau, nebent tik tai, kad mergina derino spalvas ir sukūrė visai paprastą, bet ne prastą aprangą. Kadangi jau kažkiek esu pastebėjusi šios merginos rengimosi manierą, ir jeigu neklystu, tai nepastebėjau lėlės aprangos kažkuo „prabangesniu“. Todėl suradau suknelę, bet viena ji atrodė perdaug prastai, todėl uždėjau tokio tipo palaidinukę. Kadangi planuose turėjau tik šviesias aprengtos detales, o jų neradau, tai paįvairinimui uždėjau juoda diržą, kurio dalis paslėpta po palaidinuke. Taip pat parinkau juodus aukštakulnius sandalus ir šviesią, per petį permetamą delninę. Aprangai panaudojau:
WINDOWS ON THE WORLD Beige Drapped Dress;
VOILE Oversize Gown Top;
RIO Fitting Pink Purse;
BONJOUR BIZOU Belt;
RIO High Jump Heels.

Manau mano sukurti pokyčiai visumoje atrodytų gerai!
Taip pat labai laukiu komentarų, nes pastebėjau, jog su kiekvienais pokyčiais jų vis mažėja...

Dalyvių sąrašas:
FlirtyRoma
Mr.chemy
Petunija
Gerdute3243
Viltytea2000
Lilyland1232
PinkChocolade
Tortukas
I-Rihanna-Love
Pandapeilis
Aneww
Deiimy
Dovilyte10
Gabe2006

Daugiau dalyvių nepriimu! 

Iki, 
Laura

12 komentarų:

Anonimiškas rašė...

faina. po gražiau atrodo;)

Tortukas rašė...

Aciu! :) Labai grazu.

Anonimiškas rašė...

Labai patiko veido pokyčiai. :)

Anonimiškas rašė...

kaip surast beauty aprlole ji pradzioj buvo su padaryta sukusoena o jau suite su pirkta iš tos parduotuves ? pati pabaisinai ja beauti parlore gal???

Anonimiškas rašė...

anonime auksciau gi rase kad beauty parlore daryta anksciau

Anonimiškas rašė...

kada bus kitas? labai laukiu savo eiles, o tu situs strapsnius rasai labai retai:(

Laura rašė...

esu labai jums dėkinga! :)
anonime, kaip aš galėjau 'pabaisinti'?:Dd iš esmės tai būtų neblogai, kad ir tekstą būtų kas skaito, nes jame viskas ir aprašyta..
paskutinysis anonime, taip, žinau, jog retokai, bet manau, kas visgi geriau kokybė, nei kiekybė

minimu rašė...

dar dar dar!

Anonimiškas rašė...

GREICIAU DARIKIT HOT NOT

Anonimiškas rašė...

gREICIAU HOT NOT

Anonimiškas rašė...

Kiek dar galima laukt? !!...-____-

Anonimiškas rašė...

rimtai, kur jūs dingot?