2013-03-03

Hot/Not

Sveiki.
Visų pirma, norėčiau atsiprašyti, kad pastaruoju metu buvau ne itin aktyvi. Tam yra labai paprasta priežastis - laiko stygius, kadangi ruošiuosi rankdarbių mugei, kuri mano mokykloje įvyks ateinantį penktadienį. Daug nedaugžodžiaudama (keistai skambantis žodis), skubu Jums pristatyti naująjį Hot/Not balsavimą! Žinau, kad ilgokai jo laukiate ir nekantraujate išvysti naująsias dalyves.Taigi, štai ir jos!

Tortukas


Renessme_


FlirtyRoma


ugne566


Štai ir visos dalyvės. Primenu balsavimo taisykles. Jei manote, kad mergina atrodo gerai - tuomet spustelėkite ,,hot'' (nykštys į viršų), o jei manote priešingai - tuomet paspauskite ,,not'' (nykštys į apačią). Tikiuosi, kad baltuosite nuoširdžiai ir jūsų balsų nenulems kažkokie jausmai. Maždaug po savaitės paskelbsiu rezultatus!

P.S. Smagu, kad turime tiek daug ,,ištikimų'' šiai rubrikai merginų, kurios jau nebe pirmą kartą čia dalyvauja. Bet būtų dar šauniau, kad taip veržliai norėtų savo jėgas išmėginti norėtų ir žaidėjos, kurios dar niekada nedalyvavo ,,Hot/Not'' rubrikoje. Jei suintrigavau - laukite registracijos į kitą balsavimą, kuri prasidės vos paskelbus šio balsavimo rezultatus!

Iki, jausrine

7 komentarai:

Tortukas rašė...

Sekmes visoms!

Anonimiškas rašė...

Geda..... veina tikrai hot na ir dr viena pusetinai... bet kiti balsuoja not.. neveltui lietuviai.

Giedre rašė...

Paprasta logika pamato, kad daugiau not'u tai ir balsuoja not visi.

Anonimiškas rašė...

visos baisios, ypac PIRMA

PX GI rašė...

Anonimiškas aukščiau, nepasakyčiau, kad VISOS. iR KAD YPAČ PIRMA...

Anonimiškas rašė...

ot lietuva siais laikais.. uz visas not.. nu va to tai dar nemaciau XD..

A.b rašė...

tai,kad visos neitiketinai baisios,visoms not iskart. :)