2013-03-03

Ką verta pirkti iš Archive

Labas rytas skaitytojai,

visai nesenai pasirodė naujoji Archive kolekcija. Tiesa rūbai joje nebuvo nauji. Tačiau tai dar viena, bet kartu ir paskutinė proga įsigyti tai, ko nespėjote ankščiau. Parodysiu, ką nusipirkau aš ir, kaip tai sumąsčiau priderinti. Tikiuosi padėsiu jums apsispręsti dėl pirkinių iš Archive. Taigi, pradedam.

Pirmoji apranga


Čia pagrindinis akcentas buvo pirkinys iš Archive - Black Starry Sparkle Sweater už 10 stardoller'ių. Prie megztinio priderinau akinius iš Riviera už 5 sd, apykaklę iš Pretty in Love už 35 sc, šortus iš Windows On The World už 58 sc ir platformos iš Archive, kurias seniau pirkau iš starbazaro už 90sd(tačiau mokėjau 120sd berods).

Antroji apranga


Na, o čia pagrindinis akcentas švarkas iš Archive - Silkj Tailored Blazer už 16 stardoller'ių. Prie šio didelio švarko priderinau grandinėles iš Archive (taip pat pirktos iš starbazaro už 444sd, bet mokėjau 500sd), palaidinė iš BASICS už 37 sc, šortai iš Pretty in Love už 40sc, pėdkelnės už 0sc, kojinės iš Evil Panda už 40sc, batai iš Nelly.com už 11sd.

Taigi, lauksiu jūsų nuomonių, patarimų ir kitokių komentarų.

Viktorija

5 komentarai:

Tortukas rašė...

Labai grazios aprangos!

Unknown rašė...

Gražūs derinukai :)

raudonpele (in sd) rašė...

Like uzskaitau :)

Aušrinė rašė...

Labai gražios aprangos!

Anonimiškas rašė...

hm, man tai kazkaip per juoda, norisi tokiu pavasariskesniu aprangu. Zinoma verta pirkti siuos drabuius, bet as paslepciau juos giliai spintoj kitam ziemos sezonui :))