2011-08-12

Ką rengtis šiandien?


Sveiki, čia aš su rubrika ,,Ką rengtis šiandien?''. Kadangi šiandien tokia nešilta diena - siūlyčiau rengtis su megztiniais ar treningais. Taip pat nesiūlau jokių šortų ar sijonų. Taigi -

Ką rengtis šiandien ryte?


Šiandien ryte siūlyčiau apsirengti juodu treningu, pilkais aptemptais džinsais (gali tikti ir kita spalva, bet svarbiausia, kad džinsai nebūtų platūs...), sportiniais batais. Nuotaikai praskaidrinti siūlyčiau apsirengti įdomią palaidinę. Deriniui paįvairinti tiks didelė rankinė ir keletas papuošalų. Tačiau papuošalai turi būti ne fyfiški,o sportiniai arba šiaip patogūs.

Rytinis makiažas


Šiandienis makiažas - paprastas, niekuo neišsiskiriantis... Kaip ir ši nuobodi diena. Na, nemanau, kad man dar reikėtų komentuoti šį makiažą - juk jūs patys turite savas akis ar ne?:)

Ką rengtis šiandien vakare?


Vakarinė apranga taip pat nelabai teišsiskirianti ir jai tinka tokie patys principai  kaip ir rytinei aprangai. Tik gal ši apranga šiek tiek sportiškesnė? Na, be jai vis tiek tinka treningas, aptemptos kelnės ( šiuo atveju timpos ), sportiniai batai. O svarbiausias akcentas - įdomi palaidinė.

Vakarinis makiažas


Vakarinis makiažas labai panašus į rytinį ar ne? Bet visgi skirtumų yra - natūralesnė lūpų spalva, violetiniais šešėliais padažytos akys... Na, taip siūlau pasidažyti ir jums! :)

Tai tiek apie šiandienines aprangas bei makiažus, atleiskit, kad jie toookie nuobodūs - pati žinau, bet kažkaip nebuvo nuotaikos, juk slenka paskutinės vasaros savaitės... Ir dar tokios šaltos. Panašu, kad čia nebe vasara, o ruduo. Net rugsėjis būdavo gražesnis... Na, tai tiek šį kartą. 

Iki, jausrine


Komentarų nėra: