2013-01-31

Naujas Hotbuys'as

Sveiki.
Starplazoje pasirodė naujas hotbuys'as - Hot Buys Teal Wrap Glove. Tai pirštinė, kurios kaina 5sd. Šiandienos hotbuys'ą galime išvysti Evil Panda parduotuvėje:


Tiesą sakant mano nuomonė apie šį hotbuys'ą nėra itin gera. Nemanau, kad ši pirštinė stilingesnė, vertesnė didesnio dėmesio už kitas esančias starplazoje, o hotbuys'ai juk turėtų būti kažkas tokio, ko norėtų kiekviena, dėl ko nebūtų gaila išleisti net savo paskutinius pinigus... Jei mano kišenėje būtų vos 5sd, aš jų tikrai neišmesčiau ant šios pirštinės. Galbūt kažkam pasirodys kitaip, bet tokia mano nuomonė. Gražus hotbuys'as ar negražus, pirkti jį ar ne - spręsti tik jums.

P.S. Ar pastebėjote, kad vakar nepasirodė Hot Buys Citron Rubber Boots?

Iki, jausrine

2013-01-30

Hot/Not balsavimo rezultatai

Sveiki,
nuo Hot/Not balsavimo paskelbimo praėjo jau savaitė, tad pats metas paskelbti rezultatus! Šįkart balsavimas buvo sėkmingas dvejoms dalyvės: lauruncikas14 bei petunijai. Lauruncikas14 jūsų nuomonę turi gerą, patrauklų stilių, kadangi jūsų dėka tapo hot. Ji surinko 18 hot bei 14 not. Petunija jums, blog'o skaitytojams, patiko dar labiau, kadangi ji tapo hot gavusi net 20 hot ir tik 12 not. Balsavimas buvo ne itin sėkmingas raudonpelei bei Velniavai, kadangi jos abi tapo not. Raudonpele surinko 9 hot ir 23 not, o Velniava - tik 6 hot ir net 24 not. Turbūt šiuos nepalankius rezultatus pastarosioms dalyvėm pelnė neįprastas, bet tikrai originalus stilius.

lauruncikas14

petunija

raudonpele

Velniava

Štai ir visi balsavimo rezultatai. Senajam Hot/Not balsavimui pasibaigus, galima skelbti naująjį! Jeigu ir tu nori sudalyvauti šioje rubrikoje ir sužinoti, kaip kiti vertina tavo lėlės stilių, išvaizdą - tiesiog komentaruose parašyk savo Stardoll'o nick'ą. Kitame balsavime pasirodys pirmos keturios parašiusios merginos (ar vaikinai). Primenu, kad dalyvauti gali visi, nepriklausomai nuo to koks jų lygis, žaidimo Stardoll'e trukmė. Dalyvauti gali ir tie, kurie jau ne kartą yra dalyvavę šioje rubrikoje. Taigi, paskubėk ir nepražiopsok progos sudalyvauti!

Iki, jausrine

2013-01-29

Antidote

Sveiki visi,

šiandien pasirodė nauja Antidote kolekcija:









Mano nuomone, kolekcija visai nebloga, tikrai buvo keletas dėmesio prekių, spalvos taip pat puikios, ypač juodos ir baltos deriniai, kadangi tokias spalvas lengviausia priderinti. Tačiau, neigiamai vertinu tai, kad dauguma atsiradusių Antidote naujienų yra labai vaikiškos. Pati pirkau nedaug drabužių. Jei įdomu, štai ir jie:


O jūs, ką nors pirkote? Ką manote apie kolekciją?

Viktorija

Mr.Chemy „Prieš ir Po“

Sveiki visi!
Šiandienos mano naujosios rubrikos „Prieš ir Po“ dalyvė - Mr.chemy. Ši mergina paprašė priderinti, daugumos merginų taip laukiamus 46 lygio plaukus. Na taip pat aš jų labai laukiau, o sulaukus buvo sudėtinga - neteko jų pritaikyti savo lėlei taip, kad man pačiai patiktų. Tad šiandienos mano užduotis šiuos „nepaklusniuosius“ plaukučius padaryti paklausiais mums ir padaryti, kad jie atrodytų bent jau gražiai.


















Kadangi ši mergina neturėjo jokių pageidavimų, be to, kad priderinčiau šukuoseną, kurią matote pirmame ir antrame paveikslėliuose - tiesiog įsivaizdavau kažką, kas turėtų atrodyti paprastai, bet jokiu būdu neprastai. Taip pat turiu pastebėjimą, kad mergina išties puikiai šukuoseną buvo priderinus prieš - juk atrodė tikrai neprastai. Tad kokie įvyko pokyčiai?
Žandukai paliko ne tokie ryškūs, bet neliko visai balti. Jiems paryškinti naudojau STARDOLL Academy „Quiest Blush Makeup Kit Rose“
Akys išryškintos juodais Dot „Eye Shadow“ akių šešėliais, bei krašteliai, kaip ir realiame gyvenime, kad akys neatrodytų apsiblaususios pašviesinti baltais Dot „White Collection Eye Shadow“.
Neapsiėjau be Dot „Black Fluid Liner“ - daikto, kuris išryškina kontūrus, akių formą.
Žinoma, kaip gi be Dot „Lenghtening Mascara“, ilginančio blakstienas tušo..?
Plaukai pasirinkti rudos spalvos, derinant prie akių ir šviesios odos. Tam, kad lėlės lūpos nepaliktų tokios išbalusios padariau eksperimentą, uždėdama mano akiai prieš tai nelabai patrauklų, kavos spalvos lūpdažį, ir vualia! - spalva nuostabiai tiko, derėjo ir atrodo bent man prie tokios lėlės išvaizdos labai gerai. Drįsčiau net teigti, kad tokios spalvos lūpų dažai atrodo labai subtiliai ir originaliai, nes nedaugeliui tinka, bei patinka. Tačiau, jei atrodo gerai - nereikėtų bijoti derinti!

Informacija, dalyvausiantiems:
1. Registruojamės po pranešimo komentarais.
2. Pageidavimai (kokio stiliaus apranga, koks makiažas pvz.: vakarinis) taip pat rašomi tame pačiame komentare, tuo pat metu, kai registruojatės.
3. Jeigu nieko neapibūdinsit, Jūsų prieš ir po tikrai bus padarytas, bet taip, kaip aš norėsiu. Tai bus mano vaizduotės, o galbūt tiesiog senosios aš, idėjos.
3. Jeigu, kaip ir minėjau, turite daiktą, kurio nepanaudojate, dėl to, kad nežinote kaip, ar dar kokia bėda su juo jus beištiktų - parašome daikto pavadinimą, parduotuvę, trumpai apibūdiname išvaizdą, ir kur jį galėčiau rasti (pvz.: Riviera Black Sun Hat, juoda skrybėlė, gali rasti mano mažojoje aksesuarų spintoje). 

Suprantu, kad tikriausiai visi labai laukia savo eilės, todėl ramumo dėlei pateiksiu Jums savo sąrašą, kad galėtumėte maždaug nuspėti laiką, kai bus atliktas jūsų „Prieš ir Po“ ir, kad nekils nesklandumų:
FlirtyRoma
Mr.chemy
Petunija
Gerdute3242
Viltytea2000
Lilyland1232
PinkChocolate


Registruojamės!!!


Iki, 
Laura

2013-01-28

Kai šalčiai nesitraukia... I dalis.

Sveiki dar kartelį.

Seniai berašiau, kažką panašaus. Kaip tik pasitaikė proga vėl pradėti rašyti ilgus ir manau praverčiančius pranešimus. Šį kartą rašysiu apie drabužius, kurie padės apsisaugoti nuo žiemos šalčio, kuris dėja dar nesitraukia. Sinoptikai jau praneša pliusinę temperatūrą tačiau po jos ir vėl šalčius. Daugeliui sunku apsirengti ir gražiai ir šiltai, pripažinsiu, net ir man kartais sunku rasti kompromisą tarp šių, sunkiai suderinamų dalykų, ypač per šalčius. Taigi, pradėkime ,,Žiemos Must Have''.

Kaip ir portretų aprašymai, taip ir mes, pradėkime nuo viršaus, o tiksliau galvos apdangalų. Puikus apsirinkimas šiltesnę žiemą ausinės. Jos atrodo tikrai šauniai ir aš pavydžiu visoms, kas jas turi, tačiau, o kas tada, kai orai ims šaltėti? Kad ir kaip bebūtų, ausines galima nešioti ir pavasarį ir rudenį, ir vasarą čiuožyklose, todėl, jas pirkti gan apsimoka o ir atrodysi tikrai stilingai.

Tumblr_mfo26dsdbc1rte4mso1_500_large Blog2_large

Tačiau ausinės ne vienintelė išeitis. Gali rinktis ir šiuo metu ant bangos esančias kepures su ausytėmis. Ir pati tokią turiu, tačiau mane jau ima atbaidyti mintis, jog tokias turi daugelis ir nebe atrodau išskirtinai. Kad ir kaip bebūtų, jos tikrai šiltos ir dengia ausis, todėl žiemą su jomis tikrai nepražūsi ir nenušalsi ausų.

Tumblr_ljtkth2wyp1qfke2io1_500_large5841145510_5bd3382e77_z_large

Arba gali rinktis paprastą kepurę, arba tiesiog papuošta bumbulu. Tuomet visada išliksi stilinga ir galėsi nešioti ją kelis sezonus. Tik šią žiemą geriau pirk mėgstą, nes megztinio raštai dabar labai populiarūs. Atrodysi ir madingai ir bus šilta.

Tumblr_metd5ywfxy1r1sv69o1_400_large Tumblr_lspgc1cxa91qkyme6o1_1280_large

Gali apsirinkti ir dabar daugelio nešiojamas ,,per dideles'' kepures. Kiek pastebėjau jos madingos net vaikinų tarpe, o nešiojančios merginos atrodo dar nuostabiau. Esu tikra, kad jos atrodo netik puikiai bet ir apsaugo ausytes nuo šalčio.

Tumblr_lpmda9oaei1qi23vmo1_500_largeTumblr_lyxh49rraa1qircqbo1_500_large

Nežinau, kaip pavadinti sekančias kepures. Jos dažniausiai būna kailinės ir labai šiltos, su jomis, manau būtų nebaisu eiti ir į karą, nes jos tobulai apsaugo nuo šalčio.Pati tokią kepurę turiu ir nesigailiu paklojusi gražios sumos (maniški kailinė), nes ji ir graži ir labai šilta.

Tumblr_mh5dcgs9zn1rltarwo1_500_large Rosiehuntingtonwhiteleyinskiclothes_large

Taigi šią dieną tiek. Kitas pranešimas bus apie šalikus. Tikiuosi jums aptiko ir būtų malonu susilaukti komentarų, patarimų o galbūt ir pasiūlimų.

Viktorija

Naujas HotBuys'as

Labas rytas skaitytojai,

šiandien starpalzoje sulaukėme dar vieno naujo HotBuys'o. Šiandien tai švarkelis. Pilnas jo pavadinimas It Girls Hot Buys Off Shoulder Cardi. Jo kaina 18 stardoller'ių. Didoka, kaip už tokį mažą daikčiuką. Bent jau mano nuomone. Taigi, aš jo kol kas nepirkau, tačiau nežinau kaip bus ateityje, galbūt ir nusipirksiu, nes švarkelis neatrodo sunkiai priderinamas, o ir spalva daug kur tinka.


Viktorija

2013-01-27

FlirtyRoma aprangos „Prieš ir Po“

Laba laba!
Pirmoji naujosios rubrikos „Prieš ir po“ dalyvė yra FlirtyRoma. Ši mergina pageidavo aprangos prieš ir po, prie kurios pageidavo priderinti jos batus, pavadinimu Studded Beige Boots.







Aprangą „po“ sukūriau ganėtinai greitai ir lengvai. Jai panaudojau:
Šviesius džinsus „Slim Feat Jeans“;
MISS SIXTY „New Darya Shirt“;
IT Girls šortus „Denim Shorts“, kuriuos panaudojau, kaip palaidinę, dėvimą po marškiniais - „New Darya Shirt“;
SPECIAL OFFER „WED  Bag“;
Taip pat akinius „Barbie Summer 12 glasses“;
EVIL PANDA „Panda Face Socks“ kojines;
EVIL PANDA „Belt w' Studs“;
ir be abejo ITS GIRLS „Studded Beige Botts“.




















Apranga yra visiškai paprasta, nes nelabai ką kito įsivaizdavau būtent su šiais batais. Tikiuosi patiks!

Informacija, dalyvausiantiems:
1. Registruojamės po pranešimo komentarais.
2. Pageidavimai (kokio stiliaus apranga, koks makiažas pvz.: vakarinis) taip pat rašomi tame pačiame komentare, tuo pat metu, kai registruojatės.
3. Jeigu nieko neapibūdinsit, Jūsų prieš ir po tikrai bus padarytas, bet taip, kaip aš norėsiu. Tai bus mano vaizduotės, o galbūt tiesiog senosios aš, idėjos.
3. Jeigu, kaip ir minėjau, turite daiktą, kurio nepanaudojate, dėl to, kad nežinote kaip, ar dar kokia bėda su juo jus beištiktų - parašome daikto pavadinimą, parduotuvę, trumpai apibūdiname išvaizdą, ir kur jį galėčiau rasti (pvz.: Riviera Black Sun Hat, juoda skrybėlė, gali rasti mano mažojoje aksesuarų spintoje). 

Taip pat noriu paminėti, kad turiu labai mažai laiko! Dėl to mano pranešimus išvystate retai.. Nežinau įdomu tai Jums ar ne - bet kas savaitę turėsiu papildomą treniruotę. Taip pat būsimoji savaitė yra lemtinga. Vedami semestrai. Todėl tikiuosi supratimo ir, kad „Prieš ir po“ dalyvės pakentės, kol aš viską suruošiu ir įkelsiu. Svarbu paminėti, kad dalyvių „Prieš ir Po“ bus atlikti paeiliui t.y žmogus, pakomentavęs pirmiau - mano sąraše bus pirmesnis.

Iki, 
Laura

2013-01-26

Naujas HotBuys

Sveiki.
Stardoll'e atsirado naujas hotbuys'as. Tai - suknelė iš Bonjour Bizou, kurios pilnas pavadini.mas yra Hot Buys Citron Skater Dress. Drabužio kaina yra 16sd. 

Štai kaip suknelė atrodo Stardoll'e:


Suknelė gaivi, primenanti vasarą. Kaina nebe tokia kosminė, kaip kiek anksčiau pasirodžiusių hotbuys suknelių, kurių kaina viršydavo net 20sd.

Suknelė realybėje:

Gaila, bet panašesnės suknelės nepavyko rasti... Šis drabužis realybėje manęs nežavi dėl savo formos, spalvos, kuri šiek tiek primena tarybinių laikų palapines.

Kaip jums naujasis hotbuys'as? Pirkote?

Iki, jausrine

2013-01-25

Lauktasis Prieš ir Po

Sveiki.
Vadinamoji „Prieš ir po“ rubrika kadaise gyvavo daugumoje blog'ų, ir deja, bet daugelio nuomone - paliko nuvalkiota. Paskaičius komentarus, kad ne vienas žmogus nori šios rubrikos šiame blog'e, nusprendžiau ją vesti aš. Tiems, kurie yra „nusistatę“ prieš tokią idėją, privalau pranešti džiugią, ar nelabai naujieną - aš ją truputį paįvairinsiu. Kaip gi? Kadangi daugelio žmonių nuomonė apie stilių, makiažus, apskritai, vadinamąjį look'ą labai skirtinga, pamaniau, kad norint būti šios rubrikos dalyviu, reikės apibūdint savo stilių, norus, pageidavimus. Tiesiai į komentarus. Taip pat tokia tema, kaip „Prieš ir po“ yra ganėtinai plati. Kalbu apie, tai, kas tikrai visiems žinoma - makiažo, aprangos ir suite'o pokyčiai. Todėl, užsikraunu sau darbo ant pečių, ir apsiimu daryti tiek aprangos, tiek minėtąjį - makiažo „Prieš ir po“. Nenoriu vesti šios temos, susijusios su lėlių apartamentais, nes man nelabai sekasi juos dekoruoti, su jais dirbi ir pnš. Turiu dar vieną idėją, šios rubrikos paįvairinimui. Mintis ta, kad tikriausiai visi turi drabužį, aksesuarą, ar dar ką nors, ko niekur niekaip negali priderinti. Dėl to, atsinaujinusios rubrikos detalė būtų ta, kad norintysis žmogus galėtų paminėti, koks daiktas, galbūt net makiažo priemonė lieka nepanaudojama, aišku tuo atveju, jeigu norite, kad mėginčiau ją priderinti.
Informacija, dalyvausiantiems:
1. Registruojamės po pranešimo komentarais.
2. Pageidavimai (kokio stiliaus apranga, koks makiažas pvz.: vakarinis) taip pat rašomi tame pačiame komentare, tuo pat metu, kai registruojatės.
3. Jeigu nieko neapibūdinsit, Jūsų prieš ir po tikrai bus padarytas, bet taip, kaip aš norėsiu. Tai bus mano vaizduotės, o galbūt tiesiog senosios aš, idėjos.
3. Jeigu, kaip ir minėjau, turite daiktą, kurio nepanaudojate, dėl to, kad nežinote kaip, ar dar kokia bėda su juo jus beištiktų - parašome daikto pavadinimą, parduotuvę, trumpai apibūdiname išvaizdą, ir kur jį galėčiau rasti (pvz.: Riviera Black Sun Hat, juoda skrybėlė, gali rasti mano mažojoje aksesuarų spintoje).

Tokie paprasti mano prašymai būsimiems dalyviams, kurių tikiuosi suplūs ne vienas ir ne du, būtų iš mano pusės. Savuosius prašau pateikti komentaruose! Taip pat tikiuosi, kad rubrika bus sėkminga.












Registracija vyksta komentaruose. 

Iki, 
Laura

2013-01-24

Hot/Not balsavimas

Sveiki.
Nusprendžiau, kad pats metas įkelti naują  Hot/Not balsavimą. Tikiuosi, kad jis bus sėkmingas visoms dalyvėms.  Visos dalyvės skirtingos - visiems skoniams. Taigi, štai ir visos dalyvės.

lauruncikas14


petunija


raudonpele



Velniava


Štai ir visos dalyvės. Beje, turbūt pastabesni blog'o skaitytojai pastebėjo, kad šiame balsavime nėra Danutės. Nusprendžiau nedėti jos, nes petunija, kurią įdėjau vietoj Danutės, yra daug vertesnė būti šiame balsavime, kadangi visi žino, jog Danutė yra sukurta ant durnio, o šis blog'as nėra skirtas juokinti žmonėms. Taigi, dėl to Danutės ir neįdėjau, kai ji tikrai norės dalyvauti šioje rubrikoje - tuomet registruosis iš tikros anketos.

Primenu balsavimo taisykles. Jei manote, kad mergina atrodo gerai - tuomet spustelėkite ,,hot'' (nykštys į viršų), o jei manote priešingai - tuomet paspauskite ,,not'' (nykštys į apačią). Tikiuosi balsuosite taip, kaip jums atrodo išties, o ne dėl kažkokių simpatijų ar antipatijų. Balsavimo rezultatus paskelbsiu maždaug po savaitės. Laukite!

Iki, jausrine

2013-01-23

Tress Up šukuosenos realybėje

Sveiki dar kartą,

noriu jums parodyti, kaip naujosios Tress Up kolekcijos šukuosenos atrodo realiame gyvenime. Turbūt jau iš pavadinimų supratote, kad jos priklauso labai garsiems žmonėms, kultūroms, stichijoms (vanduo, ugnis ir t.t.), o aš parodysiu kokiems.








 updo with bangs





Dėja nepavyko rasti kitų atitikmenų. Jei rasite geresnes nuotraukas nei šias, mes jas mielai apkeisime!

Viktorija