2011-08-11

Ką rengtis šiandien?


Sveiki, čia aš su rubrika ,,Ką rengtis šiandien?''.
Taigi - 


Ką rengtis šiandien ryte?


Kadangi šiandien rytas nėra šiltas (tik apie 15 - 16 laipsnių šilumos ir dar pranešamas lietus), nusprendžiau uždėti tamsią taškuotą palaidinę ilgomis rankovėmis, apauti šiltus, uždarus batus... O, kad derinys neatrodytų nuobodžiai - aprengiau šviesius šortukus bei taškuotas pėdkelnes. Taip pat uždėjau didelę juodą ,,tašę'' bei šviesią apyrankę. Taip pat siūlyčiau rengtis ir jums.

P.S. Į rankinę įsimesk ir skėtį (aiškų priderintą prie aprangos), nes šiandien pranešamas lietus!

Rytinis makiažas

Padažiau blakstienas, apvedžiau akis juodai, panaudojau truputį rožinių skaistalų, lūpas padažiau gražią rožine spalva. Taip ar panašiai siūlyčiau pasidažyti ir tau. Svarbiausia - nepadaugink visko. :)

Ką rengtis šiandien vakare?


Vakaras abejoju ar bus šiltas, todėl siūlau apsirengti šiltai. Merginą aprengiau juoda palaidine, po apačia - dryžuota bliuskute. Apmoviau tamsias juodas timpas ( jei tokių neturi - puikiai tiks ir kelnės) bei tamsius suvarstomus batus. Papuošiau mėlyna rankine su grandinėle, bei auksinės spalvos papuošalais. Taip ar panašiai siūlyčiau apsirengti ir tau šiandien vakare. 

P.S. Jeigu tilps į rankinę įsimesk ir skėtį, nes šiandien pranešamas lietus!

Vakarinis makiažas



Dabar siūlyčiau pasidažyti tamsesnėmis spalvomis. Padažiau blakstienas, akis apvedžiau juodu pieštuku bei šiek tiek panaudojau tamsiai rudų šešėlių, panaudojau šiek tiek šviesiai raudonų skaistalų, lųūpas padažiau natūralia raudona spalva. Taip siūlau pasidažyti ir tau!

Tai tiek šį kartą. Beje, ar patinka ši rubrika?


Iki, jausrine


Komentarų nėra: