2012-07-16

''Veidrodžio atspindys''

Štai prasideda mano darbas! Labai atsiprašau tų kurie vakar laukė mano straipsnelio ar įrašo ir šiaip šio to daugiau iš manęs.

O dabar eikime prie mano pirmo straipsnio čia! Jis kaip jau supratote iš pavadinimo yra rubrika. Apie stilių. Kodėl pavadinimas ''Veidrodžio atspindys'' toks? Manau tai skamba nenuvalkiotai ir nebanaliai(turbūt?). Gi tikriausiai dauguma pavadinimą sugalvota ''Tavo stilius'', ''Stardoll style''  ir pnš. Na bent jau aš taip manau. Na mano pavadinimas ko gero irgi ne pats originaliausiai, bet man tinka.

 (Rubrikos paveikslėlis, mano kurtas)

Kas tai ''Veidrodžio atspindys''?- Tai šansas būti pastebėtai, būti kritikuojamai viešai. Viešas kritikavimas skamba šiurpokai, bet argi ne didžiosios įžymybės užsimeta dėmesį traukiančią palaidinę, skirtingus batelius, kad būtų viešai apkalbėtus ir taip pelnytų dėmesį. Aš pabūsiu ta kritikė, bei dar vienas stardoll'e žinomas žmogus, beje jis kaskart keisis.

Kiek kartų savaitėje bus galima išvysti šią rubrika?- Apie 3 kartus.

Veidrodžio atspindyje kaskart bus atrenkama dalyvė, burtu keliu. Bet pirmiausiai reikia registruotis, kad patektum. Tai galite padaryti mano stardoll'ės GB (rence10). Ten parašykite: VA dalyvė.

Jei kilo klausimų klauskite!


-Matilda/rence10

1 komentaras:

gretulikaa rašė...

Labai įdomu. Šauniai sugalvota :).