2012-07-13

Stardoll'o perliukai

Sveiki visi,

Vakar netyčia užtikau merginą, kuri mane pakerėjo savo išvaizda. Niekaip nebūčiau sugalvojusi pati taip pasidaryti savęs. Tada ėmiau ieškoti daugiau tokių merginų iš kurių galima pasisemti begalę šaunių idėjų.
Viena iš tokių merginų - lietuvaitė nelly000esparis. Man ji labai patinka dėl savo šukuosenos, nosies šešėlių iš plaukų ir makiažo. Tikrai ne kiekviena mergina tai sugalvotų.


Sekanti mergina iš kurios galima daug pasimokyti pinkergirlipod1. Vos tik pamačiau jos mažą avatarą pas kažką svečiuose - likau sužavėtą. Nuėjusi pas ją į svečius taip pat nenusivyliau. Pirmas dalykas, kurį padariau pas ją - pažiūrėjau jos šukuoseną, kuri mano nuomone nuostabi! Nemažiau puikus ir jos makiažas. Pasididinus jos doll'ę, jis atrodo dar geriau. Taip pat man labai patiko jos skruostų padažimas, nes pamažinus jos lėlę, jis atrodo pritrenkiančiai.


Taigi, na, o geriausią pasilikau pabaigai. Tai dark-princess-1. Pas ją man patiko viskas - pradedant apranga, baigiant makiažu ir šukuosena. Niekada nebūčiau sugalvojusi iš plaukų padaryti tokių šešėlių kaip pas ją, jau nebekalbant apie makiažą. Ji tobula viskuo. Patys tuo įsitikinsite vien tik žvilgtelėdami į ją:



Na, o ką apie jas manote jūs?
Šiam kartui tiek.

Viktorija

4 komentarai:

mia477 rašė...

ech... Kaip pavydžiu joms, kad moka taip gražiai šukuosenas pasidaryti. Kiek aš bandžiau tai man nepavyksta.... Būtų fainiai jeigu stardoll padarytų galimybę pardavinėti šukuosenas :).

Aušrinė rašė...

Jooo, būtų nuostabu... :)

rooberta rašė...

Jos nerealiai grazzziiiioooossss...

vika rašė...

Tiesa, netaip kaip aš ;D