2012-07-11

Kopintojų Dievai

Sveiki visi,

Parašyti šį straipsnį mane įkvėpė vienas lietuvis stardolle, kuris mano manimu iš tiesų yra mergina, bet dabar ne apie tai. Rašysiu apie 3 žmones, kurių kopintojų žinau daugiausiai. Jie kūribingi, turtingi ir gražūs. Jų originalios įdėjos diktuoja stardollo madas. Kas gi jie ? Ogi garsūs kūrėjai. Jie kuria stardesignus ir yra populiarūs.

Pradėkim šį straipsnį nuo pirmosios merginos sukūrusios batus iš starjewelery - Fyusha. Ji yra 53 lvl, nekartą buvo Hottest Design Jewelery Winner, sparčiai pardavinėja savo kūribos designus, kas minutę sulaukia naujų svečių ir yra kopintojų lobis. Nuo jos kopijuoja tūkstančiai, į ją pažiūrėjus matyti kodėl.


Sekantis dievukas yra paria10. Jis susipirkęs visas plazos kolekcijas, yra stilingas, kūribingas, moka priderinti net sunkiausiai priderinamus drabužius, aksesuarus, batus. Jo išvaizda žavi daugybę stardoll'o memberių, ką jau bekalbėti apie jo svečių skaičiu... Jis yra labai geras draugas su Alhane(garsi mergina, žavinti visus savo kūribingumu, pamačius jos suit'ą jos daugiau jau niekas nepamiršta). Jo išvaizdą kopijuoja daugybė stardollo vaikinų ar net merginų, pasižiūrėjus į jį - aišku kodėl.


Paskutinysis kopintojų lobis - Liam-a. Jis yra 28lvl, turi daug apdovanojimų parodančių, kad jis buvo Hottest Jewelery Design Winner ir savo šalies NCG. Jis turi daugiau svečių nei anksčiau minėti žmonės, merginos pamačiusios jį vakarėliuose, prilimpa prie jo kaip bitės ir savaime aišku kodėl. Jis vaikiško veido savininkas ir pirmasis tokį sugalvojo, o dabar jo veidu puošiasi begalės ir vagia jo įdėją pasidaryti raumenis iš plaukų.




Viso geriausio, Viktorija

13 komentarų:

Matas [Edvard-Cullen] rašė...

Taip, kadangi aš nusikopijavau, tai ir dabar aš tada dievaitis, nes ir tu nusikopijavai, tai ir pati esi kopintoja, tai nesigirk čia. ;)

vika rašė...

Tu nesi dievaitis, aš vadinu Dievaičiais tuos nuo kurių kopijuojama, be to nenukopijavau to nuo tavęs, o ir nukopijavus lūpas greit jas pakeičiau, o tu kaip esi toks pats kopijuotojas, taip ir likai :/ Nors nežinau ar galima tave vadinti kopijuotoju, turbūt reiktų sakyti kopijuotoja.

Matas [Edvard-Cullen] rašė...

Ble, tu gal galva issiplauk, sako merga. :DDDD pzdccc. :DDD Juokdare, ble, uzauk :) Jej mano kokia sese uzsideda ss lupas ta duckface, ir jos drauge jas uzsideda reiskia copy? pizdiec, visas stardollas nuo kazko kazka kopina, Originali pati nesi, tai nepasakok nieko. :)

Matas [Edvard-Cullen] rašė...

Ir taip, yra tik trys panasumai lupos, strazdanos, akys. :)

vika rašė...

Taip aš originalas, be to man 16, o ne 12 kaip tau, vadinasi aš labiau užaugusi nei tu ;) Ir šiaip iš mano rašymo matosi, kad aš labiau suaugus, nes:
1. Rašau be klaidų.
2. Dedu skyrybos ženklus kur reikia.
3. Nesišaipau iš kitų, kad ir kokie jie bebūtų ;)

Taigi zipi - UŽAUK.

Karolina Zverkovičiūtė rašė...

Ei! Gal metas nustoti pyktis? Jau nusibodote su savo išsipisinėjimais...

Matas [Edvard-Cullen] rašė...

Bliatc, kokia tu kieta. ;DD Užauk. ^^ Juokini mane su savo blogu, niekam čia neįdomu tik tavo mia447 ir tau ble.. ^^ gaila man tavęs. Tu pavydi, nes aš tipo populiarus.. ^^

vika rašė...

Nepavydžiu tikrai 12-mečiui ,,populiarumo'' ;) Ir jei jau taip nervinčiau, tai tiesiog nekreiptum dėmesio, o nerašytum čia ;)

Neda rašė...

nu rimtai nesipykit, bet nemanau kad vika kalta kad zipis kopijuoja tj ko jus puolat ;//

Karolina Zverkovičiūtė rašė...

Pritariu Nedai.

E♥m♥u♥t♥ė rašė...

dj-zip ,,populiarus'' o as apie toki pirmakart girdziu. bet super panasus i Liam-a. GEDA GEDA!

rooberta rašė...

Nepastebejau Liam-a'o raumenis is plauku ;o

vika rašė...

Jo, gerai atrodo, sexius ;DD