2013-08-01

Laisvalaikio apranga






















Pritrūkai idėjų kaip apsirengti? Nesuk galvos ir sukurk paprastą (bet ne prastą), kasdienišką aprangą. Ją pagyvink įmantresniu galvos aksesuaru (lankeliu, vainiku, skarele, o gal net linksma kepuraite). Nagus priderink prie aprangoje vyraujančios spalvos. Jei derinys atrodo gražus, tačiau nuobodokas - nepabijok savo lėlę papuošti tatuiruote, idealiausia, jei tatuiruotė būtų tavo pačios gamybos su dar nepabodusiu piešinuku.

Mano lėlės apranga:


  • DIY lankelis;
  • It Girls švarkas;
  • Voile bodis;
  • Nelly šortai;
  • Nelly bateliai.
Jei pritrūkai fantazijos - gali šiek tiek ,,nusižiūrėti'' aprangą nuo manęs, tačiau prisimink, kad kiekvienas gimstame būti originaliu, o ne kažkieno beverte kopija.

Iki, jausrine

7 komentarai:

Anonimiškas rašė...

ziauriai grazi apranga ir paveiksliukai ziauriai grazus :) gal galiu paklausti per kur paveiksliukus darai? ziauriai fainus :)

Aušrinė rašė...

Malonu, kad patinka. :)
Iliustracijas kuriu per kelias programas, daugiausia per fotošopą.

!!! rašė...

OH MY GOSH!!! Kaip nerealiai!!!

Hola muchachos rašė...

Įėjau į blogą ir pagalvojau "kaip gražu"! Viskas taip dera: minimalistinis blogo dizainas + šio pranešimo 1mas paveiksliukas. Išeitų iš to paveiksliuko labai gražus blogo baneris. Iš vis manau, kad šis blogas yra tikras pavyzdys kitiems lietuvių blogams, kurie rašo visokius lėkštus dalykus. Daugiau tokių pranešimų kaip šis ir jūsų blogas bus tiesiog idealus ♥

Darcia rašė...

Labai grazus pranesimo zodziai. Ypac paskutinieji patiko. Stipru. Galetum siaip ir realiai buti rasytoja nes viskam moki parinkti tinkamus zodzius. O gal gali pasakyti kaip iskur atsisiusti ps? Sorry uz klaidas rasau is tlf. ;)

Anonimiškas rašė...

Puikiai!

Anonimiškas rašė...

nesikabinek prie vysnios... -.-