Puslapiai

2012-09-14

LOTERIJA

Sveiki!
Kadangi blog'as jau turi 100 sekėjų, nusprendėme jums padovanoti dovaną! Tai - loterija. Štai kokius drabužisu jūs galite laimėti:

Yra išties neblogų ir gražių, tiesa? Nemažai hotbuys'ų ar dkny yra iš pirmųjų kolekcijų ir labai seni, tad jie tikrai vertingi! O juk sudalyvavus nieko neprarasi! Tad pirmyn! 

Kaip dalyvauti:
  1. Sek mūsų blog'ą! Jei laimėsi, bet nebūsi mūsų blog'o sekėja - negausi prizo;
  2. Į šio pranešimo komentarus parašyk ,,Dalyvauju, vardenispavardenis (vietoj ,,vardenispavardenis", turi būti tavo tikras stardoll'o nick'as)''.
Registruotis galima iki 2012-09-21 dienos!

Jau rugsėjo 22 dieną burtų keliu bus atrinktos 3 laimėtojos, kurios laimės kompiuterio parinktus daiktus. Paaiškinu atrinkimo sistemą, jei nesuprantate. Naudojantis  viena internetine programa ,,RANDOM.ORG'', aš įvesiu dalyvių skaičių (sakykim 34) ir programa man išmes skaičių nuo 1 iki 34. Tarkime išmetą 7, vadinasi pirmoji laimėtoja bus ta, kuri užsiregistravo septinta. Tuo pačiu principu parinksiu dalyko, kurį dalyvė laimės, numeri. Sakykim programa man išmeta 25. Taigi mergina gaus 25 numeriu pažymėtą drabužį (šiuo atveju tai mano sukurta ,,SuperMen'' maikutė). Štai, kad būtų aiškiau:

Tokiu pačiu būdu parinksiu dar 2 laimėtojas ir jų laimėtus drabužius.

Tikiuosi, kad loterija jums patiks ir ji sulauks daug dalyvių!

Iki, jausrine

26 komentarai:

  1. Dalyvauju, Kwick_LT

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dalyvauju, FlirtyRoma

    AtsakytiPanaikinti