Puslapiai

2012-08-30

Stardoll'o Talentai

Sveiki!
Kaip ir kiekvieną trečiadienį (bei šeštadienį), rašau apie stardoll'o talentus. Šįkart tai - MissPinkLoretta. Ji 17-kametė mergina iš Ukrainos. Iš veido ji labai primena Rihanną!
MissPinkLoretta 8 kartus buvo Ukrainos NCG, 2 kartus atsidūrė top fashion designer'ių viršūnėje, kartą buvo CG bei   antroje vietoje, taip pat antrojoje vietoje už scenery. Titulų nemažai, o žaidžia vos 9 mėnesius! Yra gana aukšto lygio (44) kaip tai mažai žaidžianti. Tačiau visų tų bei statulėlių titulų ji nusipelnė. Koks ukrainietės talentas? Mergina kuria labai gražius drabužius bei šukuosenas. Taip pat turi superinius namus! Pirmiausia pažiūrėkime kokius designus ji kuria:
 

Tai - plėšyti džinsai. Juos kūrėja parduoda po 20sd (džinsų pasirinkimas didesnis, daugiau pamatysi užsukusi pas). Šiuo metu džinsų MissPinkLoretta starbazaare nėra, tačiau manau, kad jeigu paprašysite guestbook'e, ji džinsus jums rezervuos.

O dabar pasigrožėkime jos kurtomis šukuosenomis:

Nors įdėjau tik 4 šukuosenas, jų yra ir daugiau. Siūlau daugiau šukuosenų (kaip ir džinsų) pažiūrėti ukrainietės prezentacijoje. Kainos svyruoja nuo 30sd iki 40sd. Tikrai gražios ir nebrangios.

O dabar pasižvalgykime po merginos namus:




Namai gražūs bei tvarkingi. Tiesa, keli man nepatiko, nes buvo labai ryškių spalvų. Labiausiai patiko pirmasis kambarys, kuriame MissPinkLorette dabar ir yra. Jis gražiai įrengtas, spalvos dera tarpusavyje. Nėra ko prikišti.

Tai tiek apie MissPinkLorette. Siūlykite talentus ateinančiam šeštadieniui, tikiuosi sulaukti nemažai pasiūlymų su talentingomis lėlėmis. Galbūt rašysiu apie jūsų pasiūlytą talentą?..

Iki, jausrine

2 komentarai:

  1. Mano siūlomas talentas yra Evanedas. Ji turį tokį labai iškirtinį stilių.

    AtsakytiPanaikinti
  2. O aš tai siūlau YellowElizabeth, nes jos suitas yra labai gražus kaip ir ji pati.

    AtsakytiPanaikinti