Puslapiai

2012-08-11

Stardoll'o Talentai

Sveiki. Stardoll'e - jokių naujienų. Nieko! Sėdžiu, spoksau į ekraną ir net neįsivaizduoju ką rašyt. Tada pagalvojau apie savo rubriką ,,Stardoll'o Talentai''. Sakiau, kad ją vesiu kartą į savaitę, tačiau persigalvojau. Nusprendžiau ją vesti du kartus per savaitę. Vieną kartą savaitės vidurį, kitą - savaitgalį, kai jokių naujienų ir nėra net ką rašyti.
Taigi, komentaruose sulaukiau tik dvejų pasiūlymų. MosEisley ir jelinna. Man labai patiko abu variantai, tačiau nusprendžiau rašyti apie grafikę jelinną, nes MisEisley neturi sukūrusi daug designų ir labai mažai ką galėčiau apie ją parašyti.

Jelinna - devyniolikametė rusė turi visus įmanomus, kaip stardoll'as vadina ,,Luxury Suit'us'': Penthouse, Beach Villa, visi atrakinti kambariai + 4 papildomi, Alpine Chalet bei naujausias stardoll'o kūrinys - Millionaire Manson. Namai įrengti gražiai ir tvarkingai. Štai jos lėlė:






























Stilinga. Nuotraukoje viskas matyti, neturiu net ko be pridurti!

Jelinna kuria bei parduoda šukuosenas:




Tačiau pagrindinis jos talentas, kurį ir noriu aprašyti yra jos graphic'ai bei įvairiems blogams kuriami baneriai!

Keletas jos sukurtų banerių:
MENTALLE

VOGUE magazine
(baneris jos pačios blogui)

Daugiau nebežinau, tačiau tikiu, kad jos kurtais baneriais puošiasi ar puošėsi daug daugiau blogų.

Taip pat kaip ir minėjau, ji kuria žurnalą VOGUE magazine (kuriame galime išvysti ir lietuvišką veidą) . Ten užsukę, visi galvoję ,,Kas čia tie keli baneriai, aš ir taip galėčiau!'', supras, kad ši mergina tikrai neeilinio talento! Pasigrožėkite:










Galėčiau vis tęsti tęsti tęsti... Tačiau nenoriu sudėti viso jos blogo, verčiau užsukit į jį patys ir pasižvalgykit! Be  to, jei jaučiate kad turite išskirtinį veidelį - užpildykite anketą čia, galbūt jelinna jus priims į modelius!

Tiesa pasakius, jelinną aš žinojau iš ankščiau ir laukiau kol kas ją pasiūlys, bet ačiū, Anonime, tavo pasiūlyta mergina taip pat turi talentą, tik kaip minėjau, kiek per mažai sukūrė design'ų.

Siūlykite savo manymu talentingiausias merginas komentaruose! Jei žinote tokią lietuvę - dar geriau! :)

Iki, jausrine



3 komentarai: