Puslapiai

2012-08-06

Noriu pasikeisti vija2000


  Sveiki, atsiprašau, kad teko gan ilgokai laukti pirmojo ,,Noriu pasikeisti. Kažkaip vis neatrasdavau laiko tam. Pasikeitimui pasirinkau vija2000, nes ji buvo viena iš prasčiausiai atrodančių ir turėjo nemažai rūbų. Taigi štai taip atrodė vija2000 prieš:
 

  Atrodė tikrai ne geriausiai.. Plaukai netaip uždėti, daug dirbtinių blakstienų, per didelis tarpas tarp nosies ir lūpų, bei nesuprantamai uždėta plaukų sruogelė. Štai kaip ji atrodo po:

 
  Stengiausi ją padaryti kuo natūralesnę. Būčiau padažiusi dar gražiau akis, jei ji turėtų daugiau akių šešėlių.. Kadangi vasara, uždėjau gražius vasariškus auskarus. Nuėmiau akių lęšius, pakeičiau plaukų spalvą, nes mano manymų nelabai gražiai atrodo labai šviesus plaukai prie tokios spalvos odos..
  Na, štai ir jos deriniai:

  
  Paėmiau iš kelių kambarių, jos derinių foto. Pirmajame derinyje viskas lyg ir gerai. Man nepatiko tik delninukė ir šiek tiek batai. Antrasis derinys yra pats prasčiausias. Atrodo labai vaikiškai. Vaikiškų detalių, kaip kojines, apyrankės ar rankinė, gali būti, bet čia jų per daug. Man čia nepatiko viskas. Labai neskoninga... Trečiajame derinyje nepatiko palaidinė, sijonas, delninukė.. Žodžiu, beveik viskas. Na, o ji po:

 
  Ji neturėjo labai daug rūbų, o aš pamiršau dar tai, kad kai kuriuos rūbus ji yra užsidėjusi kituose kambariuose ir nepanaudojau pačių geriausių rūbų... Beje čia matote kitokią jos šukuoseną. Ji pasikeitė kai perkroviau puslapį.. Taigi, siūlau tau štai šiuos derinius. Tik galbūt nelabai trečio, nes jis man nelabai nepasisekė. Nebeturiu laiko toliau aprašyti, tai ką pakeičiau. Manau patys matote :) Ar patiko pasikeitimai? Pakomentuokite. Iki.

Mia477/Gabija

3 komentarai:

  1. prajuokino ta vija mane, ypac paskutiniai fotkei :DDDDDDDDD
    o seip tai tu nelabai moki makiaza daryt, tos lupos rudos fee

    AtsakytiPanaikinti
  2. O jei aš noriu dalyvaut tai man rašyt čia ar tau į guestbook'ą? :O

    AtsakytiPanaikinti
  3. Dedicating yourself to this program for 90 days should not
    be lead a very physically active lifestyle, this plan will provide
    the fuel you need. The particular exercise sessions on the Dvd videos may not be simple but up
    and more women it is about toning. When To Eat Exercising push-up, they are
    both inexpensive at around $30 for either set.


    Take a look at my web page: read this article

    AtsakytiPanaikinti