Puslapiai

2012-08-06

EDIT: Konkurso darbai

 Kadangi apklausa lėmė, jog reikia paankstinti darbų publikavimą, negaišdama laiko taip ir padarysiu! Štai apklausos rezultatai:
Taigi, konkurso darbai:


mmmonikiuks
 kvietine



Ieva (žaidėja nenorėjo viešinti savo nick'o, tačiau jis mums žinomas)

eva_63

 kintaGold

Kvyn

+

SuperQ0

+
TeastyBlueBerry

Balsuokite už labiausiai vertą laimėti atvirutę, kuri jūsų manymu gražiausia, originaliausia bei kūrybiškiausia! Nebalsuokite  iš draugiškumo. Pastebėjus sukčiavimo atvejų - kuo skubiau rašykite į mūsų el. paštą bff4stardoll@mail.com.

Trumpai primenu tiems, kas nežino koks čia konkursas:
Dalyvės kūrė atvirukus stardoll'ui 200 milijonų žaidėjų proga, dalyvauti galėjo tik sekėjai, o prizai: 100sd, 50sd bei 25 sd!

Beje, mmmonikiuks, ar tu esi šio blog'o sekėja? Jeigu taip, tuomet parašyk man (jausrine), vikte11 į asmenines žinutes stardoll'e koks tavo google paskyros vardas. Jeigu nesi - kuo greičiau ja tapk arba būsi diskvalifikuota!

Balsavimas iki rugpjūčio 10 dienos.

EDIT: Vakar ir šiandien savo darbus atsiuntė dar dvi dalyvės, kadangi jos nežinojo, jog paankstinsiu balsavimo pradžią - tai įkeliu jų darbus, taip pat apklausoje bus galima už jas balsuoti, o kad jos nebūtų labai nuskriaustos - skiriu joms po viena balsą nuo savęs už pastangas. :)

9 komentarai:

  1. Oh, nespejau atsiusti... (mia477)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ech, o aš savo darbelio taip ir nesuspėjau atsiūsti :////

    AtsakytiPanaikinti
  3. Galbūt dar galima būtų įtalpinti ir mano darbą?

    AtsakytiPanaikinti
  4. tai, kad jau vakare nebenupiesiu ir dar beje balsavimas jau prasidejes ir kiti surinke daugiau tasku. Galvojau, kad dar turiu laiko...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na nežinau... Atsiųsk savo darbą, patalpinsime jį, bet gali būti, kad jau nebe pavysi kitų dalyvių, nes lyderė jau turi 9 balsus, o antroji vieta 6... ;/

      Panaikinti
  5. Be šansų man laimėt nes čiuju kiti balsuoju už savo draugus, o aš stardole mažai tokių turiu.... :(

    AtsakytiPanaikinti