Puslapiai

2012-07-16

Stardoll istorija

Sveiki!


Šią akimirką Stardoll niekur neleidžia ištrūkt iš pradinio puslapio. Vėl tie nauji pakeitimai. Nuo 2004 metų Stardoll gerokai pasikeitė. Kur nors internete radus nuotrauką su to meto Stardoll nesitiki, jog kažkada jis toks buvo. Pakeliaukime po Stardoll istoriją, apmąstikime, kas tada buvo blogiau ar geriau.
2004. Stardoll kelio pradžia. Paprasta penkiasdešimt septynerių moteris Liisa Wrang sugalvoja šią svetainę. Pradžioje ji vadinasi Paperdoll Heaven, tačiau kitąmet pervadinama į Stardoll. 






2005. Sardoll auga. Vis daugiau žmonių domisi šia svetaine.









2006. Stardoll pastebi pasaulis. Svetainė dar labiau populiarėja, atsiranda amžiaus apribojimai: svetaine gali naudotis nariai nuo 9 iki 17 metų. Atsiranda registracija ir prisijungimai, bei klubai, žurnalai, virtualius apsipirkinėjimas. Svarbus faktas, jog atsiranda toks dalykas kaip Superstar statusas. Jau tada jis mokamas. Kiekvienas svetainės narys gauna po savo vietelę, t. y. suite ir vietą prezentacijai. Kai kurios žvaigždės dėl populiarumo stengiasi čia patekti, parodyti savo stilių. 


2007. 2008. 2009. 2010. 2011. Naujinimai. Stardoll'e atsiranda įvairių atnaujinimų, svetainė modernėja. Atsiranda vakarėliai, albumai, scenery, blogas, dar kitokių dalykėlių.





2012. Kitoks stardoll. Nuo 2004 metų stardoll ėjo sparčiais žingsniais į priekį. Dabar jis modernus, patrauklus akiai, yra daug veiklos. Ir diegiama vis daugiau ir daugiau atnaujinimų.


Peržvelgėme stardoll istoriją. Už šį nuostabų puslapį galime padėkoti Liisai Wrang.

Jūsų, TVagne:))

16 komentarų:

  1. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Mia447, kaip suprasti nukopijuota?? Nematau panašumų. Gal viena nuotrauka, bet juk tų nuotraukų iš senų laikų ir nėra išlikusių daug, kad visuose blog'uose jos būtų skirtingos. Beje, o kada pati parašysi pranešimą kokį? Smagu, kad komentuoji, bet jei esi rašytoja, tai norėtųsi ir pranešimų... Juolab, kad netrukus išvyksi, juk pati sakei.

      Panaikinti
  2. aciu uz idomu straipsni :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Gretulikaa jei tu tokia gabi, prašau surask kitų nuotraukų, bet tokio pat senumo :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Straipsnį rašiau paskiliaudama keliais puslapiais (bet tarp jų nebuvo jokio blogo!) o nuotraukas griebiau iš google (nes kituose puslapiuose, kaip corbis apie stardoll nieko nėra) , tai galbūt ir galėjo patekti iš to kažkokio blogo. Staripsnį rašiau skaitydama kituose puslapiuose anglų kalba, taigi viskas ėjosi savais žodžiais. mia477, gaila, kad vos atėjus tokie pykčiai, bet nereikėtų aiškinti, kas ne taip, nežinant, kaip iš tikrųjų yra.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Atsakymai
    1. Perskaičiusi jos komentarą supratau ,kad ji nekopijavo :)

      Panaikinti
  6. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Sulauskim, jeigu jų jus dar norit. Jeigu ne, aš galiu išeiti. Man tas pats, vis tiek atlygio už darbą nėra :D.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Nieko, pamirškim geriau visą tai...

    AtsakytiPanaikinti