Puslapiai

2012-07-21

Loterija

Sveiki, kadangi taip ir nesulaukiau pagalbos iš tų, kurie rinkosi kitus prizus, o ne su numeriais 2 ir 12, tai kaip ir sakiau dar vieną dieną galite rašyti nežinomų drabužių numerius komentaruose.





























Taip pat sakiau, kad loterija bet kokiu atveju baigsis 2012-07-22. Taigi, numerius dar galima rašyti iki rytojaus 10h 00min, vėliau (vakare) aš trauksiu lapelius su bilietų numeriais, tų merginų, kurios nori žinomų prizų (kol kas žinomi tik 2 ir 12). Viskas bus filmuojama, todėl vyks 100% sąžiningai! Taigi, tos, kurios yra užsiregistravę ir vis dar nori dalyvauti - būtinai parašykite komentaruose. Po jais  parašykite savo norimo drabužio pavadinimą ir jo numerį (pvz.: Hot Buys Shoes, 6 numeris (iš tiesų nežinau koks šio HB numeris)). Nauji dalyviai registruotis jau nebegali! Jau netrukus paskelbsiu dar vieną loteriją!


Iki, jausrine

4 komentarai:

  1. Cia ta prasme, kad jeigu nebeparasysi savo drabuzio ir jo numerio - dalyvauti nebegalesi? gerai akd atsimenu kokio drabuzio norejau o jo numeri pazejau pirmoj loterijos temoj. Galima gal geriau cia rasyti? Mano drabuzis Hot Buys Skirt ir jo numeris 7, labai noriu laimeti si sijona! :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, tos merginos, kurios neparašys savo numerio ir drabužio pavadinimo - nebegalės dalyvauti, nes pirmame loterijos pranešime, komentaruose, parašyti tik numeriai (to ir reikalavau, nes nežinojau, kad kažkodėl dings visos nuotraukos), o dabar neaišku koks numeris kokiam drabužiui priklauso. Dabar galės dalyvauti tik 2, 7 ir 12 prizo norinčios merginos (ir dar tos, kurios parašys kokio kito drabužio numerį ir pavadinimą).

      Panaikinti
  2. DKNY mini skirt with rhinestones nr.2

    AtsakytiPanaikinti
  3. Hot buys Leopard print Hat 12

    AtsakytiPanaikinti